Zeynep6095 Benim sadece makatta başlı hissi var afedersinz tuvaletm var gbi ama yok onun haricinde bi belrtim yok anlamadım
Esrasimay Zeynep6095 benimde öyle ya bı yandan korkuyorum daha 37 haftaligiz bı yandanda hemen kavuşmak istiyorum
Zeynep6095 aysee1234 bizede yaz canım hangi belrtyle gittinn açılma kaçtı suni verdilermi haftan kaç bide
Ayseliada kuzeymom__ aynı durumu yaşıyoruz benim de bebeğim kilolu dedi doktor ve eğer doğum başlamazsa çarşamba suni sancı verecek.
Ayseliada kuzeymom__ kuzeymom__ Çok sevindim sizin adınıza. Bebişinizle sağlıklı bir ömrünüz olsun. Normal doğum mu yaptınız suni sancı verdiler mi acaba?
kuzeymom__ Ayseliada amin inşallah darısı başınıza 💙 Canım benim sürecim çok zorluydu sabah suyum geldi 8 saat sancıdan sonra apar topar sezeryana alındım maalesef ama bebeğime kavuştum çok şükür 🙏
kuzeymom__ Esra2017 evet canım suyum geldi sabah uyurken birdenbire biz kavuştuk çok şükür sizde sağlıkla alın kucağınıza 🥹💙
Zeynep6095 kuzeymom__ canımm gözünüz aydınn nasılsın bebiş nasıll 🥰 sezeryana alma sebepleri neydi kuzum
kuzeymom__ Zeynep6095 teşekkür ederim balımm 🥰 Canım suyum geldi sancılarım çok güzeldi doğuma alınmam gereken sancıda açılmam ilerlemedi kafasını sokamadı bir türlü strese girdi acilen ameliyata aldılar 🥺 ama her şey geçti yavrum kucağımda bin şükür 🙏
kuzeymom__ Ayseliada gerçekten öyle 2 kere doğurdum diyebilirim tam anlamıyla rabbim sizlerin gönlüne göre versin inşallah normal doğum sancısıda hiç korktuğum gibi değildi çok güzel ilerliyodum ama kısmet ☺️
kuzeymom__ Esrasimay Amin allah razı olsun darısı başınıza 💖 herhangi bir sorun olmadıkça bekleyin derim vajinali 🫠