Zeynep6095 Dün gece pembe akıntım geldi nişandı sanırım beklemedeyim nişandan ne zaman sonra düğün oldu ay şey doğum😁
Dilhun Zeynep6095 benim 2 hafta sonra olmuştu. Kiminin ertesi gün oljyo. Kişiye göre değişiyor sanırım.
Nus_12 Zeynep6095 benim sancı basladiktan sonra adet gibi ilk leke geldi sonra sabaha doğru arttı sonra doğum oldu
Se11 Zeynep6095 Nisan geldi duşa girdim kan akmaya devam etti hastaneye gittim suyum geldi iki cm açıklık varmış o gün doğum oldu
Evin_450 Zeynep6095 39+6 haftalığız benden böyle kahverengimsi akıntı geldi dün hala birşey yok ne gelen var ne giden bide kızlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum yani cevap vermek istemeyen vermesin büyük abdestim siyah renkte geliyor normal mi bilgisi olan var mı
Esrasimay Benimde az önce nişa geldi sanırım yani kanama oldu ama sancm yok ne kadar süre sonra olur 36+6 gunluguz
Zeynep6095 Esrasimay doğum başlamasının habercisi bkaçgün belki sürer sürmez heralde canım bende beklyorum belrti yok sadece afedersin büyük tuvalet varmiş hissi var
aysee1234 Zeynep6095 bende acik renkti icinde kanli uzun damarlar vardi ama öncesinde sari kati geldi gün boyu, coook acik pembeyle karisik
Esrasimay Zeynep6095 anladm benimde sadece bel.agrim var ama dayanilmyacak kadar değil şuan bekliyorum
Zeynep6095 Defnemehmet ne güzel benim ilkinde nişan gelince gitmştim üç cm dediler suni vermşlerdi bu sefer beklym dedim dün gece geldi hala bsey yok şuan ama kırmızı degldi pembeydi belkide anca açlmaya başladı heralde
Defnemehmet Zeynep6095 çömel kalk yürüyüş yap sıcak suyla duş al hemen gitme doktora canım hayırlı doğumlar
aysee1234 Zeynep6095 bisey yok gibi,uyumaya calisiyorum ama sürekli uyandiriyor biseyler beni sancimi anlamadim,sen ?
Minikkalp19 Pazartesi günü akşam geldi ama sancı su başka bir belirtim yok 41 i göreceğim bu gidişle 🫣
Zeynep6095 Minikkalp19 valla bende anlamadım aynı benimde geldi ama öyle kaldı başka belrti yok bi gelselerdi hayırlsyla🥹
Esra2017 İlk cumartesi günü geldi kesildi Peşine pazartesi muayeneye oldum tekrar akşamına geldi ama ağrı sancı yok Bugün perşembe oldu bişey yok bende beklemedeyım 🤗 38+2 deyım
Zeynep6095 Esra2017 aynı canım bende bekliyorum bi bariz belirti yok akıntı geldi o gece daha şuan bşey yok🥹