Demetgd Kızlar 3 yıldır dolapta bekliyor gelinliğim. Dolap uygulamasına koydum ama satilmadi. Büyük yer kapliyor. Sizler ne yaptınız fikirlerinizi bekliyorum
seyma0661 Demetgd annemin dolabında bekliyor 2 yıldır satılmadı ihtiyaç sahibi biri olursa vermeyi düşünüyorum 😂
secondmylife Gelinliğim istediği kadar yer kaplayabilir. En güzel günümün hatırası ne de olsa. Ömür boyu saklarım ileride kızıma gösteririm denetirim, asla satmam da atmam da :)
Demetgd seyma0661 Aynı şekilde ben de vermeyi dusundum birkaç arkadaşım denedi ama olmadı. Yerimde yok ne yapacağım bilemedim🤔
Minnaksever Demetgd baza altında duruyor geçen sene kızımın ısrarıyla gelinlik damatlık giyip evde düğün yapmıştık 😁ihtiyaç sahibi birine vermek istedim ama bulamadım öyle duruyor ikinci kızım yolda belki büyüyünce birisi giymek ister dursun bakalım 🙂
Bebisiminannesii Minnaksever benimkide baza altında duruyor, gelinliğimi giyip sarki acip oynamıştık oglum beni gelinlikle gorunce cok begenmisti😀 dugun videomuzda ben neredeyim diye soruyordu bende onunlada fotograf çekelim anımız olsun istedim
Abcdfghe Demetgd benimde duruyor. Satmak istedim satılmadı da şimdiki aklım olsa satın almazdım. Kayınvalimler istemişti diktirildi bana göre.
Demetgd Abcdfghe Evet kiralamak daha mantikliymis evi küçük doğal olarak eşyası az olan insanlara çok zor
yesim-1 Demetgd baza altında çantasında duruyor geçen rüyamda gördüm giydim eski günlere gittim tabi 💞 kızım da ne zamandır giymemi istemşşti anne prenses gibi olmuşsun dedi görünce 🌸 önceden keşke almasaydım diyorum şimdi kızıma sen evlenince bunu giy diyorum giyerim diyo 😂
yeni_anne2 Demetgd amann hemen de tersleyin zatenn asla şakaya gelmeyin mazalah iki yüzünüz güler dimi🙄🙄 uslubunuz hoş degil kusura bakmayın
_biranneadayi Demetgd bu nasıl cevap yahu kız ne demiş sanki ne bu hiddet. Millet patlamaya hazır bomba sanırsın☺️
secondmylife Demetgd sizin istediğiniz cevabı verme zorunluluğumuz mu var? Gelinliğinizi ne yaptınız diye sormuşsunuz. Gelinliğinizi nerden nasıl sattınız diye sormamışsınız. Size neden atıyorsunuz da demedik ayrıca bu ne saçmalık?
myangelson Demetgd kiralamistim sıfır üzerime dikildi giydim geri verdim almak gibi bir hata yapmadım 😅 yengem almıştı başına bela oldu 😅
xJade yeni_anne2 Ben satın aldım ama satın almak çok saçma haklısınız. Mesela benim alma sebebim satın alma fiyatı ile kiralama arasına 1000 TL fark koymalarıydı. 1000 lira fazla veririm en azından benim olur diye düşündüm. Ama şu an koyacak yer bulamıyorum 😀😀