Crocus20 Cagldemirs apandisit ameliyatı mı oldunuz? Şuan benimde böyle bir durumum var olma ihtimalim var sizin teşhis nasıl konuldu?
Cagldemirs Crocus20 merhaba ben sağ kasık ağrısı ile gittim 18. Haftada ultrason ile zor görüldü ama doktor yarım saat uğraştı ve gördü crp değerim 50 apandisit çıktı kapalı yapıldı ameliyatım bir sorunum yok bebeğim iyi şuanda sizin durumunuz nedir
Crocus20 Cagldemirs çok geçmiş olsun benim 29 haftalık ve bebek büyük olduğu için ne ultrasonla ne de MR da görünmedi. 4 defa girip çıktım enfeksiyon değerlerim her gün arttığı için dün doktor ameliyat olman lazım riske atamayız dedi 36 saati doldurduğum için hemen almamız lazım dedi. Dün ameliyata girdim açık olmak zorunda kaldı ve genel anestezi verilemedi bebek büyük olduğu için. Bir buçuk saat doktor apandisit aradı ama bulamadı kalın bağırsağımda bir problem varmış o bölgeyi almış kangren gibi olmuş simsiyah dedi ve 2 parça halinde çıkarmış patolojiye gitti. Apandisitim alınamadı bebeğin altında kaldı büyük ihtimalle
Crocus20 Cagldemirs evet yürürken veya oturduğum yerde çok hafif hareket edeyim çok kötü batıyor ve acıyordu. Hiç hareket etmessem ağrım aynı boyutta kalıyordu. Küçücük bir harekette dayanamayacağım kadar kötü oluyordu
mihraninannesi55 19+6. haftamdayım bikac gündür belirli aralıklarla göbeğimin sağ tarafı çok ağriyor dokunsam aciyor ve belimede vuruyor bu ağri apandist olmasindan korkuyorum henuz doktora gitmedim 5 kasimda randevum var ,belirtilerinize yazabilirmisiniz
Cagldemirs mihraninannesi55 merhaba benim gece başlamıştı ertesi gün hemen gitmiştim ağrınız şiddetleniyorsa ihmal etmeden gidin
Cagldemirs mihraninannesi55 ağrı bütün karınımda başlayıp sağ tarafda kalmıştı birde büyük tuvaletimi yapamıyor gibiydim
Cagldemirs mihraninannesi55 belime hiç ağrı vurmadı sadece bebek te okduğu için apandisin yeri biraz değişiyor ultrasonda çok zor buldular benimkini
mihraninannesi55 Cagldemirs kadin doguma gittim karın ve bel ağrim için bobregimde genişleme oldugunu söylediler önlennezse stent takilacakmiş