Kbragkhn Kızlar 5+6 gunluk hamileyim cmts lekelenme şeklinde kanamam var bugun de pıhtı seklinde dun doktorda ilac verdı düşük olsa derdi demı bıde nekadar suruyor bu kanama
Seda5892 Kbragkhn geçmiş olsun canım şu kadar ya da bu kadar sürer diyemem ancak mecbur olmadığın sürece ayağa kalkmamaya çalış. İğne falan yaptı mı keseye baktı mı ?
Kbragkhn Seda5892 progestan verdi keseye baktı ıyı dedi beslenmesi falan haftaya kalp atisi ıcın cagırdı sagol canım cok tesekkur ederim
Aylasrsn Yerlesme kanamasi olabilir canim. Benimde gelmisti ilac falanda icmemistim ama her ihtimale karsi progestan verilmesi gerekiyo. Daha sonrasi 3 ayimda siddetli kanamam olmustu plesantayla alakali. Dikkat et gerekmedikce ayakta kalma
Zekiyeyldrm21 Çok geçmiş olsun canım ilk gebeliğim benimde 5.haftada son buldu ilk kahverengi leke sonra kana dönüştü doktor böbreklerle alakalı olabilir rahim içinde kanama göremiyorum dedi ürolojiye gittik bi sorun yok boşu boşuna gezdirdi bizi evim 5.kat asansör yok in çık daha da kötü oldum akşamına düştü zaten başka bi hastaneye gittiğimizde neden müdahale etmediler bi iğne falan dedi Progestanın 100mg hapını vermişti oda fayda etmedi zaten o yüzden dikkat et bence hiç yerinden kıpırdama bacaklarını havaya kaldır yat lekelenmeler geçene kadar tuvalet dışında yerinden kalkma canım