zelihayaman1 merhaba anneler 11+2 ye girdik ama gihiç bişe istiyerek yemıyorum kusma bulantı tiksinme nemzn gectı sizin
Fatmanur12345 zelihayaman1 17 haftalık hamileyim bende geçmedi mide bulantısı ama hamilelik kişiye özel ya insallah sizde geçer rahat bir döneme girersiniz
dorugun_annesi1 zelihayaman1 benim tam 4. Aya girdiğimde azaldı mide bulantım. 5. Ayda da tam bitmişti
Esra1999 zelihayaman1 zelihayaman1 benimde 23. Haftaya kadar baya bulantım vardı Şuan 28+5 olduk arada kusuyorum kokulardan aşırı tiksindim kız bebekler cidden çok kusturuyolarmış bunu anladım belki cinsiyeti kızdır
Gzd1212 zelihayaman1 16 haftalık olduk. 14.haftada geçmeye başladı benim bulantılar. Ama hala öyle herşeyi yiyemiyorum maalesef
ikibaloglanannesi 13.haftadayim bulantı kusma devam ediyor sabahları ikinci bebeğim hala geçmedi İlk gebeligimde 16.hafta da geçti hareketlerini hissedince (ilk bebegim erkek) Canımın çektiği ise bu hamilelikte limonlu dondurma idi😅
2418 Hamile değilim ama herşey aş eriyorum 🤣🤣 aç gözlü yüm sanırım ajsjsj şuan sarma dolma olsa ne yerdim ama haaaa 1 tencere 😬😬😬