Innerglow Kızlar bu çatlamış mı oluyor İki gündür değerlendiriyorum bugün de değerlendirmem gerekir mi bi yardımcı olun bana
myangelson Innerglow 22 de olan testi pik sayarsak çatlamış gözüküyor yumurtanız değerlendirin bugünü de. Eşinizde sperm sorunu yoksa üst üste 2-3 gün değerlendirilebilir 😊
Nur67 Innerglow çok karışık olmuş 😃 günde 2 tane niye yapıyorsun kız bir tane yap yeter vallahi tam anlamadım ama çatlama olmuş olabilir yarın bitane yap anlarız bugünü de değerlendir❤️
Busetacir Dünü değerlendirdiysen bugünü boş geçip yarını tekrar değerlendir bence. Sprem kalitesi düşmesin zaten 2 gün canlı kalıyor
Innerglow Busetacir valla benim de hiç şapasım gelmiyor midem bulandı ya tiksinicem az kaldı 😅 yarın değerlendiriyim bence de
Innerglow myangelson teşekkür ederim canım şükür bir sorunu yok büyük ihtimalle değerlendiricem sonra uzun süre yapmıcam galiba
Innerglow Busetacir bence de ama işte bunu da değerlendiriyim sonra yok falan diyor insan ya 😀duruma bakcam
myangelson Innerglow bugün değerlendirmek yeterli zaten devamını isterseniz değerlendirmesiniz veya 2-3 gün sonra gün aşırı 2-3 günde bir deneyebilirsiniz yine
myangelson Innerglow yani siz bilirsiniz isterseniz bırakabilirsiniz isterseniz devam edebilirsiniz bazı kişilerde çok sık olmasa da 2. Yumurtlama görülebiliyor elinizde çok test varsa devam edin veya bırakmak istiyorsanız yarından itibaren bırakabilirsiniz