Tazegebes Daha bugün cildiyede sordum gebelik sebebiyle mevcut benler büyüyebilir ya da et beni haline gelebilirmiş maalesef. Benim de boynundaki sadece renkti artık et benine döndü şişti
Zuhal_Y Karbonhidrat agirlikli beslenenlerde cikiyor beyaz ekmek pirinc kisitlanmalı yerine meyve ve lifli yiyicekler yenmeli
askmeyvesi_ Happy-melek1997 yaa benimde göğsümün ortasında gördüm bi an çok şaşırdım eşime söyledim dedim benim orada benim varmıydı ki meğer yeni çıkmış ama hamileliğe bağlı olacağı hiç aklıma gelmezdi 😁
essmommm Happy-melek1997 benmde ilk hamileliğimde çıktı gitmedide sinirlerim bozuluyor simdi hamileyim aynılar bi değişmede yok bazen acıyolarda
e_blue_sky_a Happy-melek1997 evet oldu. Bebeğim 6aylık olduktan sonra yoluna girmeye başladı. Hergün duş alıp ovalayın çıkmıyor
Muhammedmomss Happy-melek1997 aynisi bendede var asiri gıcık bisey 30+6 haftaligiz ve ellerimdede sigil cikti
Girlmom Happy-melek1997 Benimde boynumda çıktı bir haftadır farkettim hiç sevemedim nasıl gidecek ki kendiliğinden mi düşüyormuş