Ben 25 yaşındayım geçen sene aralık ayında yedi haftalık iken düşük yaptım bebeğin gelişmediğini söyledi kalp atışı vs duymadım daha sonrasında doktorun 1-2 ay rahminin dinlenmesi gerekiyor dedi Herhangi bir deneme yapmadık mart ayından beridir deniyorum geçen hafta pazartesi günü beta 5.55 çıktı kan vermeye gittim daha sonrasında kanamam başladı kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorun üst üste iki kere düşük olduğu için daha doğrusu gelemediği için kromozom analizi testi istedi aynı zamanda Yumurtalık rezervi testi istedi amh istedi Bugün kontrolüm vardı 1.12 çıktı doktorum yaşıma göre çok düşük dedi ama hamile kalmana engel bir durum yok dedi tüp bebeğe başlayalım diyemem sana dedi birkaç daha test istedi romatolojiik bir rahatsızlığın olabilir eğer varsa kan sulandırıcı başlayabiliriz dedi benim gibi olan hamile kalan sorun yaşamayan var mı ben çok stres yapıyorum belki ondan da kaynaklı olabilir ama benim yaşımda olan ve bu şekilde değerleri düşük çıkan tekrardan sağlıklı bir hamilelik geçirip çocuğunu sağlıkla kucağına alan var mı ben ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası