Srp53 Haftadan beri bu şekildeyim kızlar. Zaten çok yemiyordum da yine de açılıyordum. Şimdi resmen sadece yemek için yiyorum. Hele akşam yemeğinden sonra az bir şey yesem bile nefes alamayacak gibi oluyorum. Acaba hazımsızlık mı başlıyor bu haftalarda ? Y da bebek büyüdüğü için mide falan mı küçülüyor. Genelde iştah artışı olur diye duymuştum 2. Trimesterda.
Srp53 Gamzelimtatlis ben de 22 haftadayım 61.5 ile kalmıştım 63üm. Anlamadım kusmadım da hiç nasıl yiyorsam öyle devam ettim ama şu son iki haftadır hiç acıkmıyorum yemesem gün boyu yemem neyden kaynaklanıyor acaba.
Melss Srp53 bende az bişey yesem patlayacak gibi oluyorum canım bazen yemek istiyor ama sonra başıma gelecekleri düşünüyorum ve yiyemiyorum. Bazen diyorum diyetteki bir insanın beslendiği kadar az yiyorum. Gaz sancısı da cabası
Srp53 Melss sanırım dönem dönem gelip giden br şey. Bunu yazdığımda nefes alamıyordum bir ara rahatladım acıktığımı falan hissediyordum. Oh dedim dünya var be hafta iyiydim 28 olduk yine başladı. Gazı hiç söylemeyin zaten.