sweetmom1_ Bugün diyeti bozdumda annelerim hamur işi tatlı derken üzerinden hemen hemen 40 dkkika geçti cihazla ölçtüm 114 çıktı acaba iyimi kötümü
sweetmom1_ gzmkl hamileyim canım hatt suyum fazla doktorda şekerden şüphelendi diyetteydimde bugün çok kaçırdım hamur işi tatlı yani onlra rağmen iyi dimi
gzmkl sweetmom1_ iyi iyi korkmayın bu akşam karbonhidrattan uzak beslenin süt ve yoğurt tüketin bide bişey olmaz korkmayın hem kendinizi iyi hissediyorsaniz sıkıntı yok şeker de bı anda anliyo zaten insan inip çıktığını relax olun yoksa sinir sitres oynatıyor🤣
gzmkl gzmkl sweetmom1_ karbonhidrattan uzak beslenin dememdeki amaç da şu diyetinizi bozdugunuz için telore edersiniz öbür öğünde ondan 😊
Rabiamina sweetmom1_ su fazlalığı çok mu benim de biraz fazla ama şeker çıkmadı. Yine de bazı şeyleri yiyince baş ağrısı yapıyor bende
sweetmom1_ gzmkl canım valla ben yükseldiğini hissedemiorum 🥲🥲 genelde de 120 nin altında çıkıyo cihazla🌸 ay çok teşkkür ederim canım sen olmasan kmsenin görceğide yoktu içim rahatladı☺️
sweetmom1_ gzmkl aynen yarından sonra kaldığım yerden devam edicem hamileyken diyet yapmaya 😅😅 alışamadım hala 😂😂
gzmkl sweetmom1_ sweetmom1_ ne demek rica ederim 😊 benimde hamile olmadan önce düşük şeker vardı hamile kaldım şeker bı düşüyor bı çıkıyor tansiyon da oynuyor o yüzden bende dikkat ediyorum hep şeker için kendimi bildim bileli dikkat ettim de seni çok iyi anlıyorum şöyle oturup canımın istedihi tatlıyı bitererek yiyemedim hic
gzmkl Rabiamina onu bilmiyorum su fazlalığı ni ama şeker kısmı sıkıntı işte moralinizi yüksek tutun en önemli si o
Rabiamina gzmkl şekerim çıkmadı zaten. Şimdilik tatlıyı tamamen kesmesem de çok dikkat ediyorum. Su anlık bir tek haşlanmış patates baş ağrısı yapıyor. Neyin yükselttigini bilmemek zor yemek yapmak açısından. Yoksa elimden geldiğince dikkat ediyorum