Ays-0 Kızlar 23 günlük bebeğimin sol göz kapağı şiş hafif kaş tarafı az şişmiş sola dönünce şişiyor yanak kısmıyla beraber sağa dönünce sağ taraf şişiyor sol geçiyor gibi normal mi değil mi çok tuhaf geldi başına gelen var mı 🥺
Alone Ays-0 cnm elinle bir bakar mısın sertlik felan varmı. Benim kızımın öyleydi doğuştan dermoid kisti varmış ameliyat olmuştu göz kapağından
Cosimaniehaus Ays-0 bebeğimde çapaklanma sulanma ve hafif şişlik vardı. Aile hekimi antibiyotik krem vermişti 5-6 kere kullandım geçti. Enfeksiyon olabilir belki bi doktora gösterin ilerlemesin. Doktor göz enfeksiyonu önemli dikkat etmek gerek demişti bana.
Ays-0 Cosimaniehaus yarın goturcem bakalım, çapaklanma sulanma göz içi kızarıklık hicbirseyi yok, etleniyor mu acaba kafası düz olunca eşit oluyo şişlik vs olmuyor, çok stresli yenidogan dönemi 🙄
Cosimaniehaus Ays-0 öyle gerçekten. En ufak şeyde doktora danışmak lazım ya. Benim bebeğim öksürüyordu arada ben de süt bogazına geri geliyor ondan sanıyordum enfeksiyon varmış:/ geçti şükür öyle çok rahatsızlanmadı ama her şeyi gözlemlemek lazım
Ays-0 Alone hayır sertlikte yok yumuşacık, sola doğru yatınca şişiyor yanak kısmıyla bir, sağa dönünce geçiyor anlamadım gitti