Cagla46 hastane süreci, hemşireler, oda güzeldi. Oda yönünden şanslıydım ben 2 kişilik odaya alındım yanımdaki hasta akşam taburcu oldu acil doğum gelmedi yatak vardı annem rahat etti. Özel oda istemiştik ekstra 100₺ ücreti vardı. Benden önce acil bir hasta gelince ona verilmiş ama tek kişilik olması tek artıydi yatak vs yoktu.
Ameliyathane ekibi de çok iyiydi arka planda müzik açtılar Abdullah hoca müzik eşliğinde yaptı operasyonu. Hatta fotoğraf çekin lütfen dedim onu bile çekip sonrasında bana ulaştırdılar sağolsun.
Abdullah hocanın tek eksisi çok yoğun. Saat 10 a da rendevu alsanız 12 den önce muayene olamıyorsunuz çoğu zaman. Öğle arası yok kendisinin öğleden sonra da randevu almıyor ama buna rağmen hızlanayım mantığına girmiyor, her hasta ile uzun uzun ilgileniyor. Randevu bulamazsanız mesaj atıyorsunuz ne zaman geleyim diye günü söylüyor gidip mesajlar ile giriş yapıyorsunuz öğleden sonra 13.30 gibi alıyor.
Başka sorunuz varsa cevaplarım ☺️ bu arada doğum ücreti 5250 ödedik komik ama taksit imkanı var eşim 5 taksit yapmış 😀 muayene ücreti 890₺ ama içine tahliller dahil. Nst ücretsiz ☺️