Anonim16 Detaylıda biri diğerine göre 9 gün filan küçük çıktı, şimdilik risk yok dedi ama kuşku düşürdü içime
Anonim16 twn_babymom cinsiyetleri ne canım ? Bşzimkiler kız biri 477 diğeri 370 çıktı 9 gün fark dedi işte. Morelimi bozdu bayağı
twn_babymom Anonim16 bu arada doktor banada aralarında 3 4 gün fark var demişti çok sorun yapma doktorun normal olduğunu söylemiştir ben sorduğumda doktor bana 2 3 haftaya kadar normal demişti sanırım ama doktora sormanda fayda var
Anonim16 twn_babymom bugün detaylıya girdik canım o baktı, normalde doktorum aralarında 2,3 gün var diyordu geçeb haftaya kadar öyleysi. Detaylıda bugün dedi 9 gün var ama baş göbeğe göre yine 2,3 gün çıktı.Normal dedi ama ben taktım
Melek-ates 500 grama yakındılar ikisi de. Bizimkiler çift yumurta ikizi, doktorum öyle olunca birbirlerini çok etkilemezler demişti. Tek yumurta olunca kiloları etkileniyor demişti. Eğer iki bebek arasında %20 lik bir fark olursa riskli demişti
Anonim16 Melek-ates bizimkide çift yumurta aslında ama fetal dna temiz detaylı temiz, neden fark var anlamıyorum 😔