minnikkksevdammm Kızlar 2.sezeryan olacağım 38.haftada alındığını biliyorum aklıma takıldı size sormak istiyorum bebeğin kilo gelişimi haftasına göre öndeyse erken oluyor mu doğum .. Kilo sezeryan haftasında etkili mi
Mini_baby minnikkksevdammm önde kilosu dediler ama doğdu alakası yok 700 gram fark vardı söyledikleri kiloyla arasında
mlkkk minnikkksevdammm bence etkilemez normal doğum olsa rahat doğum için erekn olsun isterler ama sezeryamda farkeden bişey olacağını sanmıyorum
Fundaaaaa minnikkksevdammm herhangi bir sorun olmadığı sürece 38 öncesi bebek almak kanunen yasakmış bana doktorum söylemişti 2. Bebeğimde. 35. Haftada bütün gelişimi tamamdı fakat almam yasak mecburen 38’i bekleyeceğiz dedi. Ve kilo etkilemiyor 4.440 doğdu bebem 3.750 biliyorduk bir önceki gün kontrolden 😂
Fundaaaaa minnikkksevdammm bizi de şok etti saolsun kendisi 😅 doktor bile çıkarınca maşallah görünce inanamayacaksın dedi 😂 ama sorunlu bir hamilelik süreciydi sürekli yatmak zorunda olduğum ve progestan kullandığım bir hamilelikti ilaçlar hem bebişe aşırı kilo yapmıştı hemde inanılmaz kıllandırmıştı geldi kapkaraydı şuan bembeyaz sapsarı 😂