gmz0007 Sevgili hamişler,nasıl alt iç çamaşırı giymemiz gerekiyor? Ben tanga bağımlısıydım,iz problemide yaşamıyordum bu yüzden.Şimdi nasıl çamaşırlar seçmeliyim ? Birazcık yardım 🙏🏻🥹
AnayimBenAna_ gmz0007 ben kocamın ilk evlendiğimizde aldığım ama bedeni ona olmayan boxerlarıyla yoluma devam ediyorum aşırı rahat 😂😂
Aslaninannesi_ gmz0007 canım bende senin gibiyim ama artık giyemiyorum pentide çok güzel iz yapmayan pamuklu hamile çamaşırları var onlardan aldım hatta kampanya var suan 12 tane alıyorsun 9 tane ücreti ödüyorsun
melikedmrc gmz0007 ben de öyle giyiyorum normalde ama hamilelikte rahat olması açısından yüksek bel ve dikişsiz tercih ediyorum onlar da iz belli etmiyor
gmz0007 AnayimBenAna_ 🥹 boxer giymeye hiç alışık değilim ama deneyeyim bakalım.İz belli etmiyor mu bu arada
Siyahzadee AnayimBenAna_ 😅😅😅 vallahi bu kadar zekice bir fikir görmedim bende kocama diyim banada alsın kendininkilerden😅😅
AnayimBenAna_ gmz0007 ben evde giyiyorum onları genelde. Dışarıda bikini model tercih ediyorum. Göbeğimin altında kalıyor daha rahat ediyorum
gmz0007 Aslaninannesi_ hemen bakacağım teşekkür ederim 💓 bu iz yapmıyor denilen çamaşırlar bende hep iz yapıyordu hamile değilkende kedileriyle hiç aram yok 😄
AnayimBenAna_ Siyahzadee evde çok rahat ediyorum onlarla asla sıkmıyor 😂 ilk kızıma hamileykende öyle yapmıştım 🤭
PinkBerryy Ben trendyol’dan cotton hill markasının lazer kesim yüksek bel çamaşırlarından aldım bir de penti’nin mom külotlarından alıcam. Hiç kocamın boxerını giyemem valla dişil enerjim düşer 🤣 Kocamın pjamalarını giydim sıkıyor benimkiler diye kendimi kötü hissettim kadınsı değil hiç hemen pijama sipariş verdim 😅😅
Minnaksever gmz0007 trendyoldan lazer kesim çamaşırlar aldım hem düşük bel değil hem çok esnek karnı asla sıkmıyor hem de dışardan belli olmuyor üstelik baya da ucuza almıştım şimdi influencerlar paylaşıp duruyor hatta
ssevilmommy gmz0007 yüksel bel iç çamaşırları giyiyorum, trendyoldan almıştım onların tanga olanıda var arkası