Bhr16 Tsh değeriniz nasıl benim ilk gebeligim kimyasal oldu tsh degerim yüksek çıkmıştı doktor ona bagladi sonra başka doktora gittim pıhtılaşma testi yaptı pihti çıktı igneye başladık 28 haftalik olduk şu an bir kaç doktorla kalmayin bence
zey-nep11 Melike2535 belki eşinin spremi sağlıklı döllemıyordur yumurta ve sprmın guclenmesi gerekıyor ki bu tur olay olmasın. Benm bıldıgım kımyasal dmeek cocuk demek değil pırtı atması bebek oluşur mesela 6 7 haftalıklen duser veya 4 haftalıkken duser kandan dolayı olur bunu blıyorum. Kmyasal ayrı bı olay. Sana yok dıyolarsa yoktur kafanı bulandırma. Ztn esınle macun kullanıyorsun bu tur olaylara iyi gelıyor macunlar sende de işe yarıcak inşallah hıc takma kafana🤲🏻🤲🏻
Nilnil3535 Melike2535 benim bir kaybım vardı pıhtı testinde bir hetero bir homozigot çıktı ilk gittiğin doktor gerek yok dedi perinatologa gittim iğne başlattı hemen şimdi yüzden yok diyenle devam etmeyin alt tarafı bir iğne ile tedbir alınacak neden 4. Kez riske alasınız önemli olan pıhtı sonucunda ne çıktı
Mervevebebegi15 Melike2535 genetik var dediyse vardır başka bir kafın doğuma gidin benimde 2 genimde çıkmıstı 2 kez kimyasal gebelik yaşadım hamile kalır kalmaz doktora gittim hem kan sulandırıcı hap hemde iğne kullanıyorum eğer sizde de varsa gebelik planlıyorsanız ecopirin 150 kullandırabilirler
BabyPelargos Melike2535 canım sen bi kere doçente ya da profesöre gider misin burda İzmir’de yaşayanlar yazıyor doktor isimleri var hep. Mesela İzmir şehir hastanesinde yaşam Kemal hoca varmış ona git.
Melike2535 Mervevebebegi15 peki şuanki gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu birde önceki kimyasal gebeliklerinizde keseyi görebildiniz mi benim kese oluşmadan düşüyor maalesef
Hhh03 Melike2535 benim 2 gende heterozigot var iğne kullanıyorum sizede başlanması lazım bence başka bi doktora gidin
Mervevebebegi15 Melike2535 çok şükür 17. Haftayız suan benimde kese görünmedi 7. Haftaya kadar falan geldi ama kese görmedik kendi kendine adet olur givi düştü
Mervevebebegi15 Melike2535 şuan aspirin kullanmanız iyi varsa ecopirin de olur aynısı zaten öncesinde de kullan demişti doktorum üniversite hastahanesine gidin olmazsa Proflar oluyor ya onlara gösterin ya da genetik doktorunuzla tekrar görüşün
orkidemm_ Melike2535 tıbbi olarak sebeplerini yazmış size iyi bir doktor şart anca bu şekil de çözebilirsiniz
Alya05 Melike2535 dahiliye doktoruna gidin oda pıhtılaşma için kan alıyor ordanda bakın içiniz rahat olsun
Sizdenbirii1 Mlsaa99 kacıncı haftanızfa iğne ve hapa başladınız bide ikisini aynı anda mı başladınız yoksa yarı iğne yarı hap mı
Mlsaa99 Sizdenbirii1 adetime 3-4 gün varken coraspirine basladim gebeligi hissetmistim çünkü. 4+3 te doktor kontrolum vardi orda da igneye basladim . Hem igne hem hap devam etti 32.haftama kadar simdi hapı kestik tek igne devam ediyor
Mlsaa99 Sizdenbirii1 ama planli bir gebelik degildi planli olsaydi doktorum 1 ay önceden baslaticam igneyle hapa diyordu gebelik olmadan daha
Bebemiz Melike2535 tam olarak bu genlerinde mi var eğer burda yazan gibi beta binronojen homozigot ise çok önemli bir gen. Benim diğer genlerde var beta olanda yok. Ona rağmen son gebeliğimde yüksek doz kannsulandırıxı kullandım. Şükür 5.gebeliğimde kızımı kucağıma aldım
Melike2535 Bebemiz evet bu genlerimde sıkıntı var beta fibronojen homozigot diye mi kimyasal oluyo benim coraspin belki de yetmiyordur Suan kafam çok karışık