Melike2535 Geçen ay kimyasal geçirdim bu ay hayit macunu kullandım bat 27 bugün erken test yaptım negatif ama ilk idrar değildi pozitif gören var mı umut olsun istiyorum bana da
Elif-ada- Melike2535 Benimde bat 28veya 29 bende hayıt macunu kullandım geçen ay kimyal geçirdim sabah test yaptım negatif malesef hayırlı olsun artik
Poyraz20_ Melike2535 yarın sabah yapmayı düşünüyorum test inslah vardır bnde 2 ay önce kimyasal gebelik gecirdim
Melike2535 Elossgum ay insallah vardır ikimizinde cuma günü eltim doğum yapacak refakatçi olucam diye erken yapıp öğrenirim eğer varsa başka biri refakatçi olsun dicektim çünkü bu defa varsa asla yerimden kalkmicam
Elossgum Melike2535 umarım aşkım,benim ilk gebelik olacak bu ay adet olursam 6 aydır beklemedeyiz işte rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize😍
Melike2535 Elossgum rabbim tez zamanda nasip etsin bekleyen herkese benim üç bucuk yıl oldu üç kimyasalım var bu kez erkenden öğrenip önlem almam lazım yoruldum artık
Elossgum Melike2535 gerçekten çok yorucu üzücü ve yıpratıcı süreç.Doktora gittim hem ben hem eşim bir sorun yok dedi vitamin verdi yolladı Ocağa kadar dene dedi ama inan aklımdan istesem de çıkaramıyorum 😔
birmayismasali Melike2535 ne gibi bi önlem almayı düşünüyorsunuz? Önlem alınabilecek bir durum mu yani? Bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim bat 29 Ekim test için günümün gelmesini bekliyorum.
Melike2535 Elossgum ben ne zaman aklımdan çıkardım hep hamile kaldım en son geçen ay tüp bebek yaptircam dedim kendiliğinden hamile kaldım yani aklımızdan çıkarırsak oluyo gerçekten insallah sana da nasip olur çok takmamaya çalış lütfen ❤️
mervub Elossgum kesinlikle cok yipratici bir surec. benim de bat 27 bu sabah yaptim negatif. Bu ay ilk defa belirti var hissettimg son 4 gundur gogus hassasiyetim var normalde reglden 1-2 gun once olurdu.
Melike2535 Elif-ada- insallah pozitife döner aynıyız suan seninle rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın senin ilk kimyasal mı ?
Melike2535 defnevedoruk belki pozitife döner canım bazen geç döllenme falan oluyo insallah öyle olur umudunu kaybetme 🙏🏻
Elif-ada- Melike2535 bir kutajim var 9+5. Kalbi durmuştu Geçen ayda kimyasal oldu inşallah hayırlısı olur ama sanki hamile değilim geçen ayki belirtilerin yok
Elif-ada- Cnsmv mesela benim adete 3gun kala 5.8 çıktı adet günümde kanamam oldu tekrar beta verdim 5.2 düşmüştü deger
Elossgum mervub bebeğim bende ne her zamanki göğüs hassasiyeti birde aşırı bel ağırısı yanı belim ilk defa böyle ağrıdı ondan şüphelendim test yaptım negatif çıktı umarım pozitife döner
Melike2535 birmayismasali canım pıhtılaşma var bende öğrendiğim gibi doktora gidip kan sulandırıcı iğne isticem
Poyraz20_ Melike2535 bndede kan pıhtılaşma sorunu var ama malesef keseyi görmeden düşüyor bnde ve keseyi göremedikleri içinde iğne yazmiyorlarmis