myangelson Minikmucizemmm26 mısır unlu bir çorba çok güzel oluyor bence🙈 internetten bakabilirsiniz tarifine veya ben de anlatabilirim 😊
Esinnur63 [silindi] ahaha teşekkürler Allah razı olsun şu kış temizliğine geçince artık akşam yemeğine güç kalmıyor havalar aniden bozuldu şaşırdık napacağımızı halılar seriliyor kışlıklar çıkıyor yazlıklar yıkanıyo perdeler gelde bu işin arasında yemek düşün 😂
myavocado Arsln96 misafirliğe davetliyim yemekte, bugün menü sürpriz olacak 🥳 ama fikir olması için dünün menüsü, kremalı mantar çorbası, fırında tavuk, taze fasulye ve patates püresi idi 🤗😅
Balbebek012 Esinnur63 ahahaha öyle haklısın ki 😅😅 yerinde olsam canım şunu çekiyor derdim ve eşime eve söylettirirdim ahaha bence en pratiği bu 😆
Esinnur63 Balbebek012 eşim biraz pimpirikli başak burcu sana burcunu söylim dışarda yemek diyince adam değişiyo binbir şey söylüyo benim bile yiyesim kaçıyor 😂
Balbebek012 Esinnur63 ahahhaa o çok zor ya o zaman kaynanamı özledim akşam onlara mı gitsek de akşam yemeği aradan çıksın😆😆
Hayalimmm42 Esinnur63 bende suan dışarda yemek için bahaneler arıyorum oda bana bahaneler üretiyor gec gelecem daha calısacam saat dokuz onu bulur diyor bende olsun o saatte gideriz diyorum😂tm diyor ama bir degısık ses tonuyla
Esinnur63 Balbebek012 canım kaynanam ilk torunu kadın rezil olmuş elimden Allah razı olsun ondan valla emeği üstümde çok gidiyorum
1prenses1prensannesi__ Arsln96 ayıptır demesi etli yeşil fasülye pilav yanına soslu tavuk .🌺fikirden ziyade annelerin canı çeker ya böyle yazınca ister istemez okuyunca canı çekiyor insanın
Uykusuzz_koala Dün çok güzel ıspanak almış börek yapmak istedim ama yorulurum diye vazgeçtim. Fırında ıspanak, mercimek çorbası, tavada börek, yoğurt :) yeter