Hasrettt97 Kızlar 12 Ekim de çatlatma iğnesi oldum,14 Ekim de aşılama oldum ne zaman test yapmalıyım bir de aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz vs var mıydı
Burcu_drn Hasrettt97 canım ben de 10 ekim iğne 11 ekim aşılama oldum. 7.gün progesteron baktırırken beta da istediler 2den düşüktü. 10. Gün de <2ydi 12. Gün yani dün 2.50 çıktı. Yarın son kez vercem. Yükselme ihtimali olduğunu sanmıyorum. Bende 7.güne kadar kasık ağrısı 9.günden itibaren göğüs hassasiyeti ve ara ara adet ağrısı gibi ağrı oldu. Ama dediğim gibi negatif bir aşılama oldu büyük ihtimalle 🤷♀️
Pnrdrsn Hasrettt97 catlamanin 14. Gunu net sonuç çıkıyormuş. Öncesinde yapanlar da olmuş ama mesela 10. Gün yapmış negatif 15. Gün yapmış pozitif diye okuyorum hep. En sağlıklı bat tarihi.
Adgz22 Hasrettt97 Hayır hissetmiyorum birşey dün hcg verdim dayanamayıb 2 çıktı yükselirmi bilmiyorum en doğrusu 28 ekim çıkar,peki ya siz birşey hissediyormusunuz
Pnrdrsn Adgz22 adet olmadıkça bir umut var. Gününü bekleyin. Erken yaptırıp yükselir mi acaba da bı stres sebebi bizler için. Çok zor beklemek haklısınız sonuna kadar. Benim bugün çatlatmanin 5. Günü. Beklicez başka çare yok. Erken yapmak da çözüm değil yani ….