Burcak61 Boğazım çok acıyor ilaç içmek istemiyorum ıhlamur içtim hiç sevmesem de limonu bile yedim başka çözümü olan var mı 13+4 üm grip olmak istemiyorum
DLn1 Burcak61 vlla canm bnde senin gibiyim dün gece serum yedim gene düzelmedi üstelik deminde gittim tetenoz asısı vuruldum Cok kötym yarn kulak buruna gdcm
Daisyy Burcak61 toz zencefil bal ile karıştır akşam yatmadan önce bir tatlı kaşığı yut boğazında gezdirerek. Su içme ama sonrasında direkt uyu. Sabah da taze zencefil elma kabuğu tarçın kaynat suyunu iç iyi gelir hem gribe hem boğaz ağrısına. Geçmiş olsun
Burcak61 DLn1 çok geçmiş olsun ben henüz tam hastalık aşamasına geçmedim şimdi iyişebilirsem süper olacak
DLn1 Burcak61 vlla Cok zor gele uzakdaysan kösen yoksa daha zor canm ins sende kötü olmadan iyilesrsn
Burcak61 DLn1 normalde ailemden uzaktayım ama bir haftadır ailemin yanındayım umarım bi an önce iyileşirim 😊
Burcak61 Daisyy teşekkür ederim tarifiniz için ama ben zencefil kullaminamıyorum düşük riskim var zencefil kanama riski yaratıyor muş
Storm Yaprak adacayi demle ilik ilik gargara yap. Sakın adacayini icme ama sadece gargara olarak kullaniyoruz