Tugceelanaz Bilgi verirmisiniz kızlar ? Hangı hanstane ücretleri nasil ? Cinsiyet öğrenmek için erken haftalarda gitmeyi düşünuyorum . Kızlarımdada öyle yapmıştım tabi fıyatlar değişmiştir artık. Güncel fiyatları merak ediyorum
traineemom Tugceelanaz ilk hamilelikte doktorum Metin Mutlu idi, memnundum. İkinci için yine ona gideceğiz haftamızın dolmasını bekliyoruz daha yeniyiz. Muayene ücreti 1.500 olmuş
Pofuduk1anne Siyahzadee doğum ücretini sormadım araştırma hastanesinde düşünüyorum doğumu. Çok tatlı bi kadın ben sevdim yani onun dışında negatif bir yorum yapacak olursam da özel doktoru olduğu için biraz pimpirikli 34 haftalık gebeyken bana yürüme bile demişti bir sıkıntı olmamasına rağmen
Siyahzadee traineemom aa benim ilk dogumumda metin mutludaydi aşırı memnundum doğum ücreti nedir acaba sordunuzmu
traineemom Siyahzadee ay ne güzel ❤️ daha yeni hamileyim ilk kontrolümüze bile gitmedik ama gidince öğrenmeye çalışacağım 🥰
Siyahzadee traineemom ya hayırlı olsun miniğin🌸 Metin mutlu çok iyi bir doktor ama malesefki ücret olarak diğer doktorlara göre daha pahalı
Pofuduk1anne Tugceelanaz cinsiyeti devlette öğrendim bebeğe bağlı bişey. Benimki yüzünü göstermedi Sümeyra hanım da baya uğraştı ufak bi poz alabildik