Feliz Kızlar bu sabah 7:30da hastaneye yatışım yapıldı 9da ameliyata alındım. Yüksek tansiyon sebepli erken doğum yaptım. Gerçekten hiç korkmamak gerekiyormuş. Ağrı sızı asla olmuyor ameliyat sırasında hiç bir şey hissedilmiyormuş. Sonda beni korkutuyordu ama spinalden sonra yapıldığı için asla hissetmedim onu. Spinal kendisi de sinek ısırığı gibi. Sadece omurganızda sanki su gidiyormuş gibi hiss oluyor. Ondan korkmuyordum zaten korkulacak da değilmiş acıtmıyor o da. Ameliyat sırasında asla anlamadım bir de baktım bebeğim karşımda çok kısa sürede hem de. Hemen ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Küveze alındı solunum sıkıntısı olduğu için ama çabuk toparlar in şa Allah dedi dr. Başka sorusu olan varsa cevaplarım🥰
Wg12 Feliz yaaa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Hayırlı olsun Çok sevindim sizin adınıza bende sizinle aynı haftadayım şuan Çok duygusalım bu ara özellikle Doğum hikayelerini okuyunca Çok daha duygulanıyorum Bizlerin en özel günü bence O günler anne olduğumuz bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler Allah herkese güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla vakitlice dört gözle bekliyorum Bebeğimi kucaklayacağım günü 🙏
Kumsal2606 Feliz hayırlı olsun analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah 🙏🏻 bol kahve iç anesteziyi erken at kayısı suyu iç bağırsaklar hareketlenmesi lazım geçmiş olsun🌼
Mucihe Feliz sağlıkla büyütün inşallah ciğer geliştirici vurulmadı mı benimde erken doğum riskim var 35+1 ciğer geliştirici vuruldu
Feliz Wg12 Allah tam zamanında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin❤️ duygusallaşmanızı çok iyi anlıyorum ben de öyleydim. Kendinize stres yaşatmayın asla her şey çok güzel olacak in şa Allah❤️
numix Ne güzel hızlıca geçmiş. Allah analı babalı büyütsün size de çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsınız inşallah ♥️ ben de 35+5′im kaç kilo doğdu merak ettim?
Feliz numix 2600 doğdu. 2890 ultrasonda demişti dr ama fark etti doğumda. Çok teşekkür ederim amin😍😍 akşama ilk ayağa kalkmam olacak in şa Allah toparlarım🌸
Makbule_ Mucihe sizin erken doğum riskiniz neden sancılarım var 29.haftada doğumu durdurdular 33.haftamdayım dün çok sancım vardı bugün her zamanki gibi sancılara devam yarın kontrolüm var korkuyorum
Denizpak Feliz öncelikle pozitif hikayenizi paylaştıginiz için teşekkür ederim benimde erken doğum riskim var 34. Haftadayim okumak iyi geldi bence küvezde çok durmaz inşallah haftaniz iyi belki küvezde bugün durur yarın verirler sana inşallah birşey söylediler mi kaç gün duracağıyla ilgili 🙏🌺
Feliz Denizpak rica ederim ne demek❤️ ben de güzel annelerimizin hepsine moral olmasını istediğim için paylaştım❤️ in şa Allah bebeğinizi tam zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah korusun her ikinizi🙏🏻 in şa Allah dediğiniz gibi yarın sağ Salim bana verirler yavrumu🥹 kaç gün kalacağını belirtmediler hani net bir şey söyleyemeyiz dediler ama dr çabuk toparlar in şa Allah dedi. Dua ediyorum sadece
melekkfit Denizpak erken doğum riski için ilaç vermedi mi doktor benim ki şüphelendiği için adalat crono verdi 5 7 hafta daha tutuyormuş korka korka içtim valla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kardelen54 Ya burda bazıları spinalde uyusmadigini yaziyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben sadece ondan korkuyorum
Feliz kardelen54 asla korkmayın bundan. Hissiyatın gittiğini bilmek açısından makas mı başka alet mi tam bilemedim kontrol etti anestezi uzmanı defalarca hem de. Ben de korkuyordum ama o an farkında olacaksınız uyuştuğunuzun. Çok düşünüyordum ya uyuşmazsam diye ama önce ayaklarınıza sıcaklık geliyor sonra hissiyat gidiyor. Kontrol etmezse siz söylersiniz kolunuzla boğazınızla falan kıyaslasın hani burası acıdı bak bakalım bacaklarında da sıkınca ağrı hissediyor musun diye
Denizpak Feliz dualarımız seninle yarın verirler büyük ihtimalle Allah anneli babalı büyütsün arkadaşım bizlere de moral motive kaynağı olduğun için çok teşekkür ederiz ❤️💐💐
Feliz Denizpak ya çok çok teşekkür ederim ne güzel kalpli insansınız amin in şa Allah❤️ rica ederim bir faydam dokunduysa çok mutlu olurum gerçekten❤️
Neferut Feliz Canım benim, teyze oldum 🫶🏻💞 hayatımıza hoş geldi minik ayaklım. Onu aylardır bekliyoruz sonunda kavuştuk, şimdi sıra kardeşinde 🥰 senin adına da çok mutluyum Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün sizden ayırmasın ♥️
Feliz Neferut amin canım benim sen bizim bitanemizsin sen de benim yakışıklı minik prensim de❤️❤️❤️❤️ kardeşini sabırsızlıkla zamanında musmutlu bekliyoruz Allah korusun ❤️❤️❤️❤️
Mucihe Makbule_ bebeğin kafası kanala gelmişti benim ciğer geliştirici vuruldum ilaç felan içiyorum şuan iyiyim yarın sancım çıkarsa doğum olucak çıkmazsa bekliycez kasımın 4ünü