Yasemin12344 36+6 yım gece ter içinde uyandım normalde kabız iken tuvalete zor yetiştim ishal olmuşum anlamadım geri uyudum geve 3 de bir acıyla kalktım bebeğim içerde takla atıyor dönüyor vuruyor adet sancısı gibi girdi ve 3 den beri hiç durmuyor bi tarsfa toplanip birden salıyor kendini vajinam bile sızlamaya başladı normal mi sancı mı nolur destek olun 🥲🥲🥲
bb-belkis [silindi] merhaba, 25+6 yım uykularım bölük börcük, rüyamda bebeğimi çaldırmaktan korkuyorum. Gece boyunca onunla uğraşıyorum, uyandım, stres yapıyorum şimdide 😞
[silindi] bb-belkis ayyy çok üzüldüm,stres yapma rüyadır Allah’ın izniyle birşey olmaz,kimseye anlatma rüyanı suyu aç ona anlativer,bı sadakada ver hayrına gönlünü ferah tut. Rüya aleminde herşey gerçek diye bir kaide yok.
Donee33 [silindi] çok şükür cnm 5+5 gebelik var bendede 5+3 te gittim dra kese yi gördük fakat bebeği göremedik çok üzgün ve stres yaptım kendime 10 gün sonra tekrar gel dedi drum sizler ne zaman gördünüz bebeği ve kalp atışlarını acaba
[silindi] Donee33 iyi bakalım hayırlı olsun canım,stres yapma Allah izni ve inayeti ile inşallah sağlık ve sıhhat ile kavuşursunuz
huureira Yakarbus Bi zamandan sonra şekerli sakızda mıgdemı bulandırdı ben şuan nazar sade çiğniyorum tek rahatlığım sakız kutu kutu sakız aldım eve😅
huureira 3prensAnnesi_ uyanır uyanmaz en az 1 saat sıvı hiç birşey tüketmemenı tavsiye ederim canım bende senin gibiydim o agız tatsızlığı hala var 23 haftalığım sakız iyi ki var😅
Melikeakkc Silakadir14 canım 2. Gebeliğim 5+6 benim de bugünlerin tadını çıkar zaman geçtikçe ağrın olacak yatıp kalkamıcan uyuyamıcan bırak zamana 😂
Ayten1994 Melikeakkc selam. Bir sey sorayim bende 1 aylik yani bugunle tam tamina 4 haftalik gebeyim. Dun bulantim vardi gogusum agriyordu hafif ama aksama dogru agri kayb oldu. Ve bulantim yok derecesinde. Bu normalmi? Sizdede boyle oldumu?
Melikeakkc Silakadir14 kesinlikle emin ol bu 3 ayı son uykuların say son dinlenmelerin say bol bol dinlen acele etme sonra anlicaksın 😂😂
Sevulyy Sevincblbl fetal dna yaptırdım doktor belli dedi ama öğrenmedim haftaya randevum var birde ultrasonda baktırıp öyle kesinleştirmek istiyorum:) sizde belli mi ?
Evin_450 Gulsm23 Vala korkmayın herkesin doğumu kendine özel kimseyi de dinlemeyin bu süreç boyunca bende başta çok korkuyordum ama şimdi o kadar korku yok
Evin_450 Nursel_2738 Vala ben artık sıkıldım yürümek bile istemiyorum artık herşeyi tamam gidip gelip eşyalarına bakıyorum o yok dört gözle onu bekliyorum ama gelmek istemiyor böyle afedersiniz vajinam ağrıyor resmen yürüyemiyorum bile sırtım ağrıyor sağ salim kucağımıza alırız inşallah sizde ne şikayetler var şu sancı falan var mı nişan
Nursel_2738 Evin_450 yok canım hiçbir şey sadece belim ağrıyor bugün de kontrol vardı nst de de bişey çıkmadı bekliyoruz artıkın gelene kadar