SMB [silindi] çalışmasaydım çokdaha mutlu ve iyi olurdum Çok yoruluyorum anne olmanın heyecanından çok yoruluyorum dinlenemiyorum bana dua edin lütfen 😓🥺
Zezeeeyaman SMB ay cok zordur ya dunya iste hwr turlu zor bende evde oldugum halde resmen yatmaktan evde oturmaktan yoruluyorum skntdan patlicam
Esma_nur34 [silindi] 38+3 ile gelen sabırsızlık ve tüm tuşlara basıyorum. Egzersiz, yürüyüş, sıcak duş, hurma, ahududu çayı, ananas 😅
Tasya 16+1 im akıntı ile mücadele ediyorum kızlar. 2 hafta önce vajinal muayene ile enfeksiyon var demişti doktorum gyno lomexin kullandım 1 hafta sonra beyaz akıntı başladı ancak kaşıntı koku yok. Ayağa kalkınca akıntı oluyor . Sizde de oluyor mu kızlar normal mi sizce
Kedikolik Herkese merhaba Bende bugün 33+3 haftalık kontrolüme gittim. Doktorum ayrıca perinatalog bugünkü ölçümlerde hafif ventrikülomegali olduğunu saptadı. 10.24 mm değerinde. Endişe edecek bir durum yok dedi. Fetal mr için pazartesi gününe en erken randevu aldık. Her ne kadar eşim de doktor da rahat olsa da ben bu durumlar sonuçlanana kadar nasıl soğuk kanlı duracağımı bilemiyorum. Bebeğimi de strese sokmak istemiyorum ama.. İlerleme olmasından korkuyorum
queenanne1 Silakadir14 bende aynı sizin gibiydim sadece göğüs ağrısı çok fazlaydı boş gebelikten korkuyordum sonra bütün düşüncelerimi sildim psikoloji insana her şeyi yaptırır lütfen olumlu şeyler düşünün 6,5 haftada bebeği kesede gördük şimdi 11 haftalığız maşallah hiç hamile gibi hissetmiyorum arada duygusallığım var sadece
Nursel_2738 Evin_450 yaaa aynıyız benim karnım aşağı çekiyor gibi hissediyorum sizde de öyle bişey var mı sanki biri karnımı çekiyor göğsümün altı çekiliyor
Evin_450 Nursel_2738 Vala ben artık sıkıldım yürümek bile istemiyorum artık herşeyi tamam gidip gelip eşyalarına bakıyorum o yok dört gözle onu bekliyorum ama gelmek istemiyor böyle afedersiniz vajinam ağrıyor resmen yürüyemiyorum bile sırtım ağrıyor sağ salim kucağımıza alırız inşallah sizde ne şikayetler var şu sancı falan var mı nişan
Mucizeeanne [silindi] 5+6 haftalığız suan biraz karın ağrısı gıbı bır ağrımız var oda normaldır herhalde onun haricinde iyiyiz
Bugde25 [silindi] iyi değilim ve iyi olmak istiyorum 6+2 de bebeğim kalp atışları net değildi ama 2 milim kese icinde embriyo görüldü Hafta sonunda neredeyse kolumu kaldıracak halim yoktu bulantılarım vardı Ama bugün sabahtan sonra yorgunluğum geçti göğüs hassasiyeti dısında bisey yok gibi Moralim çok bozuk