Elvn Sac dokulmem cok fazla olmaya basladi zaten sacim ince telli ve az nasil durdurabilirm sacina maske yapan yada bi bakkm uygulayan var mi sivilce icinde bilen yazarsa sewnrm
TugceArslan Elvn Kaç haftalıksınız? 33+6yım. Normalde ince telli ve dökülen saçlarım gürleşti. Eğer daha erkense hamileliğiniz güçlenecektir mutlaka benim gibi İnşallah🙏🏼
Deletedmom00251 Elvn benimde saçlarım ince telli ve seyrek dökülüyor değil bildiğin akıyo farmasinin sarımsaklı şampuanını kullanıyorum dökülmem çok azaldı
Melike26 Elvn canım ben Hindistan cevizi yağı ile bakım yapıyorum. Normalde de yapardım. Hamilelikte de sakıncası olmadığından devam ediyorum. Dene istersen aktarlarda satılıyor. Çatlaklar için de kullanabilirsin. Fayda eder inşallah 😊
Dryatpzglu Elvn illaki dökülüyordur ya hamilelerde çok oluyo diye biliyorum. Ama görüpte yazmıyo olabilirler 🙄🤷♀️
Dryatpzglu TugceArslan bana da dediler içtiğin vitaminler falan saçlarını da güzelleştirir diye ama olmadı benimkiler de aksine döküldü daha çok. Kel kalıcam doğurana kadar 32+1 im şuan
TugceArslan Dryatpzglu Hormonlardan diye biliyordum. Bir de batıl mı bilmiyorum tam ama belki kızımın saçları varsa o hormon beni de etkiliyordur diye düşünmüştüm.