Zeynp 4 kiloyu geçmiş oğlum Pozisyonu dönük ancak kanala girmemiş Çatı muayenem oldu Bırak kanala girmeyi Rahime ulaşamadım bile Gününü geçirir beklemek için kilosu müsait değil Zeynep haftaya alalım Açıklığın hiç yok suni denerdim ama sıfır açıklık sana eziyet olur dedi Şuan 37+6 dayız
Deniz2961 Zeynp 38+5 norml nımauene gttm 4 cm acıklık bebk kanala gırmiş ama yamuk dedı duzelmez catım da darmıs boyle olursa zorlar dedı ve acil sezeryana alındım bebis 3700 dogud
deletedmom734 Zeynp hayırlısı olsun size tavsiyem sezeryana uykunuzu almış olaral gidin ertesi günde bebeğin heyecanından onu izlemekten uyuyamayacaksınız insan bitap düşüyor enerjinizi toplayıp öyle gidin 💜
Alyaveannesi Zeynp masallah canim normalde sezeryani 38+ larda aliniyo demi canim benimde bebek donmemis 38+2 de gel gun vereyim dedi 38+3 de kavusur muyum acaba bebegime 🥰
deletedmom734 Zeynp gaz sancısı harici dikişlerimde hiç ağrı olmadı benim 3 4 günde toparlandım korkmayın :)
Zeynp deletedmom734 ay nasıl korkutuyorlar anlatamam size sanki kalbimi çıkarıp alacaklarmış gibş anlatıyorlar
Endegerlimoglum Zeynp ben 36 haftaligim kilosu 3 buçuk olmuş . 40 haftaya kadar belli 4 kiloyu geçecek ama doktorum hala normali beklices diyo
Zeynp Endegerlimoglum benim ki de normal Doğum yanlısı bi kadın aslında ama çatı muayenesinden sonra sen yapamazsın dedi
Zeynp Alyaveannesi rica edin doktordan sezaryen garantiyse uzatmanın bi anlamı yok Doktor haftasını tamamlasın diye bekliyor benim ki şimdi 37+6