Refia94 Merhaba 38+3 bebek 3 kg şuan sizce düşük mü bana öyle geldi daha fazla olması gerekmez mi. Cihazda mı sıkıntı var acaba ayrıca haftaları 33w fala yazıyor. Dr normal diyor ama ilk çocuğumda böyle değildi
Eminemalinnn Refia94 benim ultrasona göre 35 haftalik 2350 gr di. Ama adete göre 33. Hafta kilosu önde gidiyor dedi doktorum. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bebeğin kilosu
Shylaaa Refia94 kiloya takılmayın 1 saat önce doğum yaptım 39. Haftada 3.150 doğdu ama yanımda uyuyor. Emme refleksi var şükür önemli olan bu
Annesininbitanesi 38+2 de doğum yapmıştım ilk hamileliğimde 2950 grdı normal bence doktorlar çok zayıf falan diye birşey dememişlerdi
Balyanaklikoalam Refia94 size göre kac olmalıydı normal olması için cidden merak ettiği için soruyorum.Yani bana düşük geldi ne demek gerçekten anlamıyorum doktor gelişimi geride demediği sürece bir sıkıntı yoktur çünkü.
Refia94 Teşekkür ederim kızlar, bilmediğim için sordum son hafta ya 3.5 - 4 kilo yazanlar vardı. Tabiki sağlıklı olsun ben kiloya değil ultrasonda 38 yerine 33 yazıyor onu merak etmiştim.