Bademgzlm Suraelik cinsiyetin bunlarla alakası vermı bilmiyorum pek sanmıyorum da ama😬ben ilk ay çok fene grip oldum baya bi atlatamamıştım halada burun tıkanıklığı yaşıyorum bebeğim erkek ama alaksı varmı dedim gibi sanmam☺
YelizAlkan Suraelik ben öyle kötü grip ve üstüne bide faranşit olmuştum ki o sıralarda öğrendim hamileligimi 1 buçuk ayda sürmüştü 🙂 ama erkek degil kız olacak hayırlısıyla☺🤗
Kelebek Ayy bu söylentiler beni öldürecek 😂 ben ishal olmuştum cinsiyeti erkek 😀 sen gripsen kız dır o zaman 🤦🏻♀️ Ayy ne saçma yarabbim
Suraelik Erkek cock genelde bagisiklk sistemini zorluyr dusuruyor deniliyr ama bilmiyorm bnm ilk cocgm erkek ondada grip olmustm ilk aydanbuda ayni bakalm cinsyti ne oluck saglkli olsunda insllh
Pcdshn Ben 4 ay atlatamadım, gayet kız🙄 yalnız bunları piyasaya ilk sürenleri de tebrik etmek lazım 🤞 şeytan işi. 😂 😂 😂 4o yıl düşünsem aklıma gelmez😂😂😂😂😂
Pcdshn zytn kız bunlar yaşasın!!Tesbitlere gülüyoruz arada. Yok toton büyümüş kız,.. Yok gözün yamulmuş erkek. İyi de benim toto ezelden büyük 😂😂😂😂😂
Burcum Tövbe tövbeee! Yok artık yani. Gaz yapınca da kız mı oluyormuş. Allah aşkına kimler diyor sizlere böyle şeyleri..
Burcum Bu arada benim de erkek bebeğim. Ne grip oldum ne de üşüttüm. Hatta bulantım orta seviyedeydi. İlk zamanlar ekşili şeyler de yemiştim. Son bir haftadır tatlı tüketmeye başladım. Kilo da normal seyirde alıyorum.