Momybaby Kızlar, doktor gaz için ikisini birlikte kullan dedi. Kimi doktorlar(genelde sosyal medyada görüyorum)önermiyor tembelleşiyor diye. Sizler ne yapıyorsunuz
glycnkrt Momybaby maflor plus kullanmıştım kızıma. hem reflüsüne hem ishaline veya kabızlığına, hemde gazına çok iyi geldi. ama 6 ay üzeri kullanılıyor.
myavocado Momybaby velavit yazıyordu üstünde mavi bir kutu, 20. Gün başlatmıştı doktorumuz gazına iyi geldi sanki biraz
Leilaasl Melek3675 merhabalar Bizim doktor da bigaia önerdi ancak biz İstanbul da bulamadım üretimden kalkmış. Siz nereden buldunuz acaba ?
KUZUCUK01 Melek3675 kaç damla veriyorsunuz acaba? Benim bebeğim 10 günlük, dün doktorumuz biagia önerdi bugün aldık eczaneden , dr 6 damla dedi ama yenidoğana fazlamı gelir bilemedim kutuda 2 yaştan sonra kullanılır yazıyor.
Melek3675 Leilaasl eczanelerde satılıyor ben eczaneden alıyorum bulamadıysanız trendyoldan felan alabilirsiniz
Melek3675 Leilaasl bu arada ben her sabah iki çay kaşığı kimyon kaynatıp veriyorum gaz sorununa iyi geliyor bebeğimi rahatlatıyor
Leilaasl Melek3675 her eczanede yokmuş ama bugün başka bi eczaneden bulduk çok şükür 🙏🏼 teşekkür ederim yanıtladığınız için, tavsiyenizi de deneyeceğim
Melek3675 KUZUCUK01 sabah akşam 5 damla veriyodum daha sonra günde bir kere 5 damla verdim biz etkisini gördük şuan kullanmıyorum ama gaz sorunu olunca hemen 5 damla veriyorum
Melamial balim-58 neden doktor gibi yönlendirme yapıyorsunuz? Bizde şu etkiyi gösterdi diye söyleyebilirsiniz. Çünkü en az iki hafta kullanmak gerekiyor sonuç almak için
KUZUCUK01 Leilaasl ilk defa dün ve bugün 6 şar damla verdim bebeğime, 11 günlüğüz, şuanda 4 saattir ayakta çocuk, uyumuyor sancıdan ağlamaktan kıpkırmızı oldu. Gaz damlasını da mı versem bilemedim. Yada etki görmemiz için daha erkenmi acaba? Çok çaresizim
Eli0-fffffff Momybaby çok zorlandığı zamanlarda 6-8 kez verdim ama hergün değil. Bağırsak tembelliği yaptığını doktorum da söylemişti zor duruöda kalmadıkça vermeyin bence
balim-58 Melamial yoo yönlendirmedim yaşadıgım acı deneyimi paylaştım neyimden rahatsız oluyorsun ? iki haftadan fazla kullandım ayrıca zaten bulamamış !!