Nursemom Mrv91 zeytinyağı ve sıcak oturma banyoları işe yarıyor. Evdeyken düzenli yaparsan ve bol su içersen bence iyileşme olur 👍 eğer aşırı dayanılmayacak durumdaysan mutlaka genç cerrahi doktoruna git 👍
Sibelemre songul123 günde 2 3 defa pamuk u iyice hakiki zeytin yağı döküp tam üstüne koydum öyle kaldı 1haftada geçti önce oturmak bile canımı yakıyordu çok kötüydüm çok şükür valla inşallah sizinde geçer
Seyhan34 Mrv91 bende yaşadım aynı sıkıntıyı daha önce de kullandığım bir krem vardı onu kullandım iki gün içinde geçti adı proctolog gebelik sırasında da hiç bir yan etkisi yok
Dml_bgrc Seyhan34 canım bişey sorcam hani bendede çar dışarı da meme ucu gibi ve doktora gitmeden de kuaföre gidicem genital temşxlik için bi sıkıntı okur mu
Mrv91 Seyhan34 ben de ilacı kullandim doktoruma danışarak kullanabilirsin dedi. 2 gün dayanılmaz ağrım vardı ilac etki etmio sandim ama 3. Gün hafifledi cok şükür gün geçtikçe daha da azalio acısı 😊
Seyhan34 Dml_bgrc eğerki canını yakıyorsa oturup kalkmada sorun yaşıyosan elbette senin için sıkıntı olur bu yazdığım krem sayesinde bendeki bebek pipisinden yok denecek kadar küçüldü ve acı hissetmiyorum
deletedmom947 deletedmom734 5 ceviz içine 1lt su yeterli mi? Aç ya da tok içilmesi farkeder mi? Günde bir defa bir bardak mı? Birde kaç gün içmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler😄
deletedmom734 deletedmom947 aç tok farketmez 1 litre suya bir avuç falan atman lazım canım renk vermesi lazım baya günde 2 3 bardak içebilirsin tam bir tarifi yok o ceviz arasındakilerin suya çıkması lazım hepsi bu
Mrv91 Zeliha61 sıcak suya oturmak doğumu tetikliyomuş diye ben yapmadım bence Zeliha61 sıcak suya oturmak doğumu tetikliyomuş diye ben yapmadım. Hamilelere tavsiye etmiyolar 😞
Zeliha61 Mrv91 ben yaptım canım iki gün üst üste hemde bende bişe olmadı ama yine de sen tabi riske atma benim açılmam olsada farketmez işime gelir 38 haftalığız nasılsa ☺️
Mrv91 Zeliha61 az kalmış bebişinize kavuşmanıza. Darısı başımıza insallah. Biz daha 22 haftalıgız her seyden korkar durumdayız zarar verir mi die 😃
Zeliha61 Mrv91 doğru canım krem falan kullancan artık 😘 o kadar girdim suya inşallah olmuştur açılmam 🤭☺️