Ayten_42 şimdi canım kısaca özet geçmeye çalışayım nur gözde hanıma gidiyordum ama normal.doguma ebe giriyor onun dışında asistanların cok seviyorum çok ilgili ve güler yüzlüler.
Sancı ile acile gittim ordan sancı odasına çıktım çok acıkliğım yoktu normalde birini almyolar ama eşime izin verdiler genel olarak hemşireler iyiler bu konuda izin veriyorlar bir süre eşim benimleydi sonra gitti yemek verdiler enerji toplamam için ac olmamam lazımmış sonra benim suyum geldiği için direk dogumhaneye gittim orda baya kaldım ebemden Allah bin kere razı olsun kendisini çok sevdim o kadar iyi niyetli ve güzel kalpliydi en büyük şansım oydu elleriyle bana su içirdi merhametli sevecen bir kızdı doğum esnasında ve öncesinde bana çok yardımcı oldu sohbet ettik güldük eğlendik yanımdan hiç ayrilmadi doğum sırasında çok yardımcı oldu doğum sonrasında da çok yardımcı oldu odaya çıktığımda eşim dahil herkesi aldılar 1 saat kadar izin verdiler sonra onlar gitti refakatçim kaldı ben tek başımaydim odada ama çoğu oda 2 kisilikmis özet geçeyim dedim ama baya uzun oldu 🙏❤️