mlkkk Prenses27 4+5te betam 6500lerdeyken biz göremedik cnm haftam erkendi 5-6 gibi gitsem görürdüm muhtemelen ama 7de gittim hem kese hem kalp atışı gördüm
Esraa00 Prenses27 keseyi görürsün canım ama ortalama haftan 6 küsürdür bebeği belki vajinal bakarsa görür onun yerine keseyi gör 2 haftaya bebeği gör
Merve_kucuk Prenses27 Benim de son adet 8 Eylül. Gecikmenin 8. günü beta 1308 çıkmıştı. Bu cuma ilk defa gideceğim doktora hakkımda hayırlısı olsun 🙏🏻
Mcz-01 Merve_kucuk merhaba sizi hatırlıyorum konuşmuştuk 🤗 cuma gittiğinzde banada haber verir msnz Benimde son adetim 9 eylül. Daha hiç doktora gitmedm bakalm sizde nasıl olucak. Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum
Merve_kucuk Mcz-01 Tabi ki haber veririm. İnşallah keseyi ve bebeği görürüz de. Büyük ihtimalle bana da ½ hafta sonra gel der kalp atışı için☺️
Prenses27 Keseyi gördük çok şükür bir sıkıntı yokmuş 2hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah duyarız 🫶🏼🥹
Merve_kucuk Prenses27 Ay darısı bana inşallah bu cuma gideceğim bende Sat 8 Eylül Sizinki de 7 eylüldü sanırım
Merve_kucuk Mcz-01 Merhaba bugün gittim doktora. Son adet 8 Eylüldü. Adete göre 8+2 günlüğüm ama doktor ultrason da 8+0 olarak ölçtü. Kalp atışını da duydum çok şükür ☺️
Mcz-01 Merve_kucuk çok sevindim sizin adınıza 🤗🤗 sağlıcakla gelsinler🥰🥰 bende geçen hafta gitmiştim 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış geç döllenme olmuş. Bugün 7 haftalığız bizde🥰 kalp atışını duydum bende cok şükür 🤗🥰🥰
Merve_kucuk Mcz-01 sağlıcakla gelsinler🥰 Amin inşallah 🙏🏻😍 Mcz-01 kalp atışını duydum bende cok şükür Çok şükür😍 Doktor bana 11 haftalıkken gel dedi. 25/29 kasım arası randevu alırsam gideceğim 😌