nerayaren ben iki hamileligmde de tuz lambasi kullandm nefes darligim icin cok faydasni gördüm 2. Bebegime hamileym hala görüyorum da ondan yola çıkarak aldm kahribar kolyeyi iyiki almşm kizimin agzi cok akiyordu onu kullandim agiz akmasi durdu dişlerini kizim cok geç çıkardı ilk iki altta ateşlendi onda da hastalanmş onun dışında diğer dişlerini hiç hissetmedim hep 3 4 şekilde cikardi 4 azısını aynı anda patlattı benm ruhum duymadi diye bilirim ama 2 aylık bir bebiş için erken kullanm nazardan degil dha cok agri ateş agiz akması huysuzlugunu giderme gibi şeylerde faydasni gördm nazar için tek yapila bilicek bol bol okumak kizima 7 aylikken takmaya başladm diş etleri beyazlayip şişince kullansaniz dha iyi olur 2 aylik bebişler icin tehlikeli de olabilir dolanır sıkar anlayamazsnz Allahım korusun 7 aylikken de boynuna degil kolyesini aldim ayagina doladim bileklik gbi sonradan boynuna taktm nazar içim sübiyan cevşenleri oluyor hac malzemeleri satılan yerlerde bulunuyor minik birsey ondan kizima kullanmiştim kiyafetinin üstne takiyordm ondan ala bilirsiniz nazar için