Cansuuuh 38+6 Bebek bi hafta da ilerde Bi saattir düzensiz sancılarım var 3 4 5 dk aralığında su yada nişan gelmedi doğuruyor muyum yoksa ağır bi sancı değil adet sancısı gibi girip çıkıyor 15 sn falan sürüyor
Ayseenurrdefne Cansuuuh bi ılık duşa gir istersen dikkatlice ondan sonra az bi yat geçecek mi geçmezse hemen hastaneyee🥳🥳
Gizemengin35 Cansuuuh korkma sen stres yaptıkça daha zorlanirsin akışına bırak duşa gir evin içinde yürü
Gizemengin35 Cansuuuh bnm oğlumda böle olmuştum suyum Nisan gelmedi regl sancısı çekmiştim hastaneye gittim en son dayanamayıp sanciya 7 cm açılmıştı dikkat et oğlum 1 yaşında şuan ve Bn 8 aylik hamileyim yine ilaç kullanmama rağmen hamile kaldım çok zor bi durum
Wg12 Cansuuuh çok uzun sürerse yalancı sancı değildir Sıklığı önemli Gecmediyse uzun zamandr bi gozuk derim açılman başlamış olabilir
kuzeymom__ Wg12 bende şu an kasılma sancı takip ediyorum da uzun derken mesela kasılma geliyor 1 dk sürüyor acaba diyorum gaz sancısı vs olabilir mi
Wg12 Cansuuuh uzun süredir devam ediyorsa Açılman başlamış olabilir Yalancı sancılar saatlerce sürmüyor
Cansuuuh Wg12 ay gece 2 den beri devam ediyor düzensizdi 2 dk da bir olmaya başladı sadece kafamı karıştıran normal regl sancısı gibi daha şiddetli olacağını düşünmüştüm ben
Wg12 Cansuuuh Bayadirda Oluyormuž belki doğum kanalına giriyordur ancak doktor bilir nedir ne değildir
Wg12 kuzeymom__ bildiğim kadarıyla Düzenli araliklarla Kasilma Olursa ve sıklaşıyorsa Sancidr ama Geçtiyse Degildir
kuzeymom__ Wg12 Oluyor ama düzenli değil sanırım yine yalancı sancı çekiyorum da bu kadar şiddetli olur mu ki
kuzeymom__ Cansuuuh Ben kendim için dedim balım bağırsaklarımda problem var doğum sancısıyla karıştırırım diye endişeleniyorum