Dilarabozdemir Nil_yusflu bugün arkadaşım bu markanın normal gebelik çubuk testi ile yaptı silik çıkmıştı güvenmedik markaya çok yalancı pozitif veriyor diye ama 2 gün de geçikmişti hemen prodoctor marka erken gebelik testi aldı yaptı pozitif oldu gecikmeyi bekleyin birde duyulmuş markaları alın miratech prodoctor prodictor comfort gibi markalar Bakın önce bununla yapmış Sonra böyle çıktı Güvenmedik prodoctor aldı o da böyleydi
fpkprensesim Nil_yusflu yanıltmak istemem ama benimde hiç bir testte çıkmadı 1 hafta vardı işte reglime bu test pozitif çıktı sizinkinden de silikti hatta kaset test başka erken gebelik testi negatifti hep bunu yaptım hemen kan vermeye gittim kanda pozitif kanda baktırın bence bi emin olmak için
Selmagkk Nil_yusflu var gibi gözüküyor canım hayırlı olsun ama net emin olmak için kan versen daha iyi olur 🥰🤭
Nil_yusflu Selmagkk Bu artımed test bende yapıp görünce sevindim 2 sebepsiz düşüğüm var ama internetten biraz araştırınca artımedin yalancı pozitif çıkardığını gördüm forumlarda eczaneye gidip bide awox marka aldım onda hiçbir gölge yok
Nazsuuu Nil_yusflu bu testin adı ne bilmem ama gebeliğimi böyle öğrendim ve geç döllenme olmasına rağmen bile hepsi de doğru çıktı
Nazsuuu Nil_yusflu wala cnm ilkini orucun 4. Günü yaptım diğerlerini de 2 günlük arayla yaptım çünkü geç döllenme olduğu için ultrasyonda 8 haftalıkken gözüktü son adet tarihime göre ama sonradan son adet tarihimi değiştirdiler
Nil_yusflu Dilarabozdemir hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alsın hiç sorma bi daha bu testi asla almam insan Araf’ta kalıyor güvenemiyor en iyi test prediktor early var onu çok övdüler
Dilarabozdemir Nil_yusflu evet bilindik markalar alınmalı diğer yazdıklarıma da göz atabilirsiniz tamamen güvenilir ama tabiki ufakta olsa yanılma oluyor o da şans işi en iyi sonucu kan verir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlısıyla sizede bir evlat nasip etsin 🤲🏻🌸
Nil_yusflu Dilarabozdemir Amin inşallah ya zaten artık hamile kalmaya bile korkuyorum 2 düşün yaptım tüm testleri yaptırdım ama hiçbişey çıkmadı herşey temiz
Naazli Nil_yusflu 2. Gebeliğimi bu artımed markasının testiyle öğrendim. 2 tane yaptım ikiside pozitifti