Defnezumramom A_nuur19 öyle düşünme sen yine de rabbim neler neler nasip ediyor sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi
Nisannurr A_nuur19 bende pcosum ve uzun süredir gebe kalmaya çalışıyorum ağustos ayında kaldım kimyasal oldu bu ay da 21 elimde beta 260 dı bugün 149 çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
A_nuur19 Zuluss Canım beta 1894 çıktı geçen hafta çarşamba 210.0 çıkmıştı işte kese görünmedi doktor cuma tekrar gel dedi ama kanama ile ilgili bişi demedi eğer artmazsa dış gebelik dedi kanama devvam ediyor ben anlamadım ya
A_nuur19 Zeynepgmsbs61 Canım beta 1894 çıktı geçen hafta çarşamba 210.0 çıkmıştı işte kese görünmedi doktor cuma tekrar gel dedi ama kanama ile ilgili bişi demedi eğer artmazsa dış gebelik dedi kanama devvam ediyor ben anlamadım ya
Niloyaaaaa A_nuur19 benim 2045 değerle karından ultrasonda kesem görünmemişti devlette kuzum o yüzden görünmemiştir.. kanamayı durdurmak için bişey vermediler mi? Bence özele gitmelisin eğer imkanın varsa canım
8mucizem8 A_nuur19 bu aralar herkes düşük ve boş gebelik geçiriyor dikkat edin bende düşük yaptım 2 ay oldu niye allahım sen büyüksün iyi haberlerini bekliyoruz canını sıkma Allah büyük