Sevgiiss Kızlar bugün doktora gittim 41. Gün hala adet olmadım diye . 26. Gün gitmiştim sorun yok demişti bu aralıkta kist olmuş. İlaç vermedi adetle atılır dedi diğer ay gel bakalım gitmiş mi dedi. İçime sinmedi kaç cm bir şey demedi başına gelen var mı
Mlsaa99 Bende kafama gore yumurta buyutme hapi kullanmistim buyumus ama catlamamis kiste dönüşmüştü zor gitti . Ekstra birsey kullanmadim ama 7-8 ay sürdü gitmesi
Papatyaaa4 Sevgiiss adetle gidiyor famera kullandım 5 santim kist oluştu adetin 4. Günündeyim çok fazla kanamam var adetle gidiyor bunu hissediyorsun zaten
Sevgiiss Mlsaa99 inşallah öyle olur burda okudum patlayanlar olmuş ameliyat olanlar korktum biraz . Acaba onların kisti başka mı bilmiyorum
Mlsaa99 Sevgiiss ürkütme kendini nadir olan seyler onlar . Doktor kontrolunde gecmezse dogum kontrol hapı verir 3-5 gün kullanacagin o söker onu adet olman icin bile işe yarıyor
Papatyaaa4 Sevgiiss mesela ben hiç adet olmam ilaç kullanırsam olurum 21 Eylül adet başlangıç 30 Eylül bitiş adet biteli 20 gün oldu ve ben kendi kendime adet oldum bugün 4. Gün şey yap maydanoz adet söktürüyormuş ben denemedim soğan suyu iç
Sevgiiss Papatyaaa4 kan aldı hamilelik için daha çıkmadı sonuç . Gerçi kist olmuş ama yine de bakalım dedi
Sevgiiss Mlsaa99 bende adet olmam için ilaç verir sanmıştım gerek duymadı. Hiçte kullanmadım o ilaçları
Papatyaaa4 Sevgiiss kan sonucuna göre doktorundan iste yazsın 4 5 gün kulanırsan maksimum 3 gün sonra adet olursun
Sevgiiss ogretmmenanne bana biç bir şey vermedi . Özellikle sordum hayır gerek yok dedi 42 gün önce adet olmuştum daha önce başıma böyle bir şey gelmedi dedim adet söktürücü bile yazmadı