Solgundeniz Normalde bugün olmam gerekiyordu olmadım ama geçen hafta aceleci davranıp test verdim negatifi görünce bu sefer bekleme yanlısıyım sizler de durumlar ne pozitifi gören var mı ve ya test yapan iyi haberler alırız İnşAllah
Solgundeniz likapaa53 belki yükselir gecikmeden sonradan yükselen varmışta genelde adet gününde çıkıyor ama tabi geç döllenme ise geç ögrenilebiliyor Hayırlısı iyi olur İnşAllah
Solgundeniz 2418 tamam işte son adet tarihine göre bugünler de öğrenilebilir benim bir gün gecikme oldu bugün yani
adatuna Solgundeniz ovulasyon testim pik olmuştu yumurtlama olduğu gün anlamında. Virgül koymamışım :(
likapaa53 Merve8155 bekliyorum bugün test yaptım negatif çıktı bel ağrım kasık ağrım var ama geçen ayda vardı. Göğsümden süt gibi sıvı geldi ezince geçen ay böyle bişey yoktu birde cuma akşamı gas sancısı gibi kramp girmişti kasığıma doğru kıvranmıştım ağrısından bunlar belirtimidir bilmiyorum ama ilk kez ovulasyon denedim inşallah güzel haber alırım🥲
Merve8155 likapaa53 insallah canim olurda seviniriz bende yarin test siparisi verdim malum eczanelerden alamiyom gelirse denicem
Sila41_ likapaa53 12 ekim pikti benim 13 ekim de çatlama son regl başlama 29 eylül bitiş 4 ekimdi bu gün yumurtlamamın 12. Günü ve kahverengi lekelenmem oldu sonrasında biraz daha lekelendim bilmiyorum ya regl galiba ama normal mi anlamadım
likapaa53 Merve8155 benimde bilindik bir marka değil çıkmadımı acaba diye güvenemedim profoctor sipariş vermiştim aslında ama bi türlü gelmedi bir hafta oldu yarın gelir inşallah