semihasuat Kızlar koltuklarım krem açık renk ve lekeler var üzerinde. Neyle siliyorsunuz nasıl temizliyorsunuz
Nur67 semihasuat benim koltuklarım da açık gri 1 yıldır a101deki Vıkıng premium çok amaçlı temizleyici ile siliyorum asla halı koltuk leke bırakmıyor tabi kumaştan kumaşa değişir mi bilmiyorum isterseniz deneyin fiyatı da çok uygun ve kokusu da aşırı güzel vanilya kokuyor🌸
Seymalar semihasuat vanish sprey leke çıkarıcı var onunla temizliyorum lekeli yerleri daha sonra da komplesini tencere kapağıyla birlikte farması konsantreyle temizliyorum mis gbi oluyor
Elifsari12345 Sıcak su hazırlıyorum içine arap sabunu, bulaşık parlatıcısı, az beyaz sirke, ve yumoş (çamaşır yumuşatıcısı) koyuyorum. Tencere kapagına ıslattıgım bezi sarıp siliyorum. Mis gibi kokuyor Resmen tertemiz oluyor koltukların rengi açiliyor😂
Elifsari12345 Koltugunuz açık renk ise bulaşık parlatıcısını once o lekelere sıkın bekletin ve üstten silin, baya etkili
semihasuat Seymalar tencere kapağı teflon tencere kapağı mı çelik tencere mi yani teflonun ki cam oluyor ya o yüzden soruyorum