Aslan04 İki kızım var şuanda 12 hafta 3 günlüğüm yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğim keseden anlayanlar ve bu haftalarda olanlar sizlerde cinsiyet ve durum nasıl
Iraz Aslan04 canım benim oğlumda 4+5 de yusyuvarlaktı sonradan değişikti Allah gönlüne göre versin 🌸💖🙏🏻
Masal7778 Aslan04 benim kesen de böyleydi banada kız dediler ama keseye göre belli olmuyor oğlum olacak dün pipisini gördük detaylida 😂😂
Byzdgnn Ilktan ilk oglumda yuvarlaktı kesem ikincide fasulye gibiydi yine oglum oluyo 🤣 neye gore yani
Ilktan fatma_eco erkek kesesi fasulye gibi oluyomus kiz yuvarlak diyorlar iki kiziminda fasulye gibiydi bu yuvarlak buda kiz çıktı 😁😁
fatma_eco Ilktan benim kızdayken fasulye gibiydi bunda ilk kesede yuvarlak sonrada dik bir şekilde oval duruyor. sağlıklı sıhhatli olsun ama oğlan istiyorum bir kızım var Rabbime şükürler olsun ki
Ilktan fatma_eco bende çok istedim bitanede oğlum olsun ama nasibimde 3. Kızım varmış sağlıkla gelsinlerde gerisi hiç önemli degil 🤲
fatma_eco Ilktan aynen öyle Rabbim hayırlısını versin kızda istiyorum kızıma bacı olur çünkü benim bacım yok annem öldükten sonra dertleşecek derdimi anlatacak bir bacım yoktu kızımın olursa bir birine destek verir benim yokluğumu aratmaz kardeşine
lili19 @Aslan04 keseden yanılma payı cok yuksek benim fasulyeydi erkek dediler ben bile öyle sanıyodum ama 2 ci kızım oluyor