Azraaa2 Merhaba kızlar 34. Haftamdayım bacak aram be vajinamın üstü yürürken dönerken ağrıyor kas ağrısı gibi iç bacağın başladığı yerde sanki spor yapıp hamlarsın ya o şekilde ama vajina ağrım da var nedenini anlayamadım bilgisi olan varmı
BusraBagacci Azraaa2 Benim de oluyordu canım magnezyum takviyesi aldıktan sonra geçti doktoruna danışarak kullanabilirsin sen de
Pera-k Azraaa2 ne güzel geç başlamış sizin benim 1 aydır var 32. Haftadayım. Kemikler açılıyor rahim genişliyor dedi doktor magnezyum kullan dedi 3 gündür kullanıyorum bakalım inş geçecek
Azraaa2 BusraBagacci magnezyum vermişti bana ama düzenli kullanmadım tabi 1 2 haftadır olmaya başladı henüz doktora hiç gitmedim ama magnezyum sonrası geçti mi direk peki
BusraBagacci Azraaa2 Benim de kramplarım için vermişti fakat onu da geçirdi o da kassal bir şey büyük ihtimal dedi Çünkü ilk başta kan bile verdim ama bir şey mi var diye ama değilmiş.
SedaNur76 Azraaa2 Bende aynı banda magnezyum verdi hangisi kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz
BusraBagacci Daha çok gece yatak dönerken, uzun süre uzandığımda yada yürüdüğümde oluyordu senin de öyle mi?
Azraaa2 SedaNur76 bana kramp için vermişti suya atılandan ama düzenli kullanmadım bu ağrılarım içinde henüz doktora gitmedim bueda öğrendim magnezyum iyi geldiğini yarın düzenli kullanmaya başlayacağım
vesenben Bir yerde okumuştuk. Doğum için vucüt kendini hazırlayıp kasları gevşetiyormuş. Gevşeyen kaslara da bebek baskı yaptığı için ağrı oluşuyormuş. Normal diye okudum. Tabi yine de doktora sormak lazım
Azraaa2 vesenben evet bende okumuştum sanırım ondan acaba anormal mi erken doğum belirtisi mi diye düşündüm bi an
Azraaa2 Pera-k benim öncesinde de sancım oluyordu yürürken birden bire ve aşırı bel ağrım dışarda sancı giriyordu birden bire birde bu eklendi üstüne
Quuennn Bende 34+3teyim kalkarken yürürken dönerken aşırı baskı ve ağrı oluyor bebek baskı yaptığı için egzersiz yaparsanız gecer diye düşünüyorum tabi doktorunuza danışarak
rsatlgn Azraaa2 canım her gün bir tane soda içmeye özen göster mutlaka etkisini göreceksin. 30. Haftadan beri var bende sol taraflımda daha yoğun ağrı doktoruna kesin söyle bunu benim doktorum bebeğin baskı yaptığını söyledi. Bazı eş dostta bebek iri olunca öyle olur dedi ama bilemiyorum tabi ki :) ama sodanın faydasını görürsün ihmal etme
Azraaa2 rsatlgn evet benimde baskı yaptığını söylemişti doktorum sancı için ama bu ağrı da o yüzden sanırım
Yumak1 Azraaa2 32 haftadan beri var bendede aynı ağrı her hafta daha bi artıyo şuan 38+4 beni gün içinde 4 yaş bebemle çok zorluyo ilk doğumda yoktu böyle bi ağrı