yaren0611 Normalde 3 ay içirmiyormuş doktorlar ama ben mecburen ataklarımdan dolayı ilk 3 ayda içmek zorunda kaldım 50 mg olanı yarım içiyorum 25 mg olarak yani lustral kullanıp doğum yapanlar yorum yapabilir mi çok korkuyorum
Aysezey yaren0611 doktorunuz müsaade etti mi kullanmanıza. Sıkıntı bi ilaç diye biliyorum ama yine kâr zarar dengesi de yapılmş olabilir. Allah yardımcnız olsun
Ayse3434ay yaren0611 benım görümcem kullandı bebegı sağlıklı doğdu hatta çok ağır ılaclrda kullanmıştı oncesınde masallah bebegı sağlıklı oldu
TubaY- yaren0611 Allah koruyor valla. kar zarar ilişkisine göre veriyor doktor kullanmazsan daha kötü olacak öyle düşün bende çok ilaç kullandım alerji hapları falan çok şükür sıkıntı yaşamadım
yaren0611 TubaY- çok şükür inşallah bende de sıkıntı olmaz alerji hapları bide kortizonlu diye biliyorum değil mi?
Serenity1 100 mg kullanıyorum. Çok kötü günler geçirdim çokkkk ataklarım felaketti.. 1 haftada 5 kilo vermiştim. 50 mg ile başlayıp 100 ile devam ediyorum. Görünürde bir sıkıntı yok elhamdülillah 🙏 inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma..
yaren0611 Serenity1 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz ne zaman kullanmaya başladınız en başından beri kullanıyor musunuz 🙏🏻
yaren0611 Kaddze ben hamile kalmadan 2 3 sene de kullandım bana iyi geldi herkesin bünyesi farklı tabi