Öncelikle başta yazmak istiyorum lütfen doğum bekleyip etkilenecek korkacak olanlar okumasın
39+2 sabahı birden suyum ve yoğun bir kanamam geldi hiç tekaş yapmadım Bebek hareketlerin hissediyordum duşumu alıp hazırlığımı yapıp evden çıktım perinatoloji takipliydim yoldayken zaten sancılarım gelmeye başlamıştı 5 dakikada bir hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık olduğunu söyleyip yatış verdiler riskli gebelik olduğu için refakatçiyi bırakın telefon dahi almadılar yanıma 9.40 gibi yatışım yapıldı ebeler doktorlar gayet iyiydi başta herşey güzeldi sancıları rahat karşılıyordum sonra kendi sancım varken suni sancı takıldı ve 2. Doğumum olmasına rağmen ( bu Arada ilk doğumum 36 saat suni sancıyla olmuştu) dayanılmaz bir Ağrı hissediyordum ama gerçekten dayanılmaz doktorlara kaç defa söyledim çıkarmalarını kendi sancımın zaten olduğunu ama kimse dinlemedi sonra bir doktor geldi çıkarsı allahtan sancıların şifdeti azaldı sonra bir anda ben bir baygınlık geçirdim tek hatırladığım kaç doktor gelip hasta çöküyor doğumhaneye dediler doğum hanade doktorlar ebeler hayvan gibi davrandı diyorum gücüm yok ıkınamıyorum zorluyorlar elini soktular neyse bir şekilde doğum oldu asıl sorun sonrası başta kesik atıldı her doğumda zaten yapılıyor uzman doktorlar stajyer doktora bıraktılar dikişi doğumu 14.47 de yaptım sedyeden 16.40 da kalktım içimde gazlı bez unuttular dikişkerli açıp tekrar diktiler berbat bir deneyimdi kısacası asla o hastaneyi tercih etmeyin resmen travma oldu hastanenin önünden geçemiyorum