Kubra-e27 Kızlar kızım kabız oldu mamasına zeytinyağı koyuyorum ama geçmiyor var mı kesin çözümü olan ne olur yardım edin
biranlatbakalim Kubra-e27 kulak pamuğunun ucuna zeytinyağ sürüp çok bastırmadan poposunu uyarabilirsiniz bana doktorum öyle demişti işe yaramıştı
glycnkrt Kubra-e27 bebeğin 2.5 aylık sanırım. mamayı değiştir belki o yapmıştır. 6 ay ve üstü olsaydı probiyotik önerecektim kızımda kullandığım ve çok işe yaramıştı.
Beybiik glycnkrt hangi probiyotigi kullandınız aceba benim kızım 3 yas oldu oldu hala kabizlik sorunu var
Kubra-e27 glycnkrt bugün başka mama aldım öğürdü içmedi çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum acaba bi zararı olur mu kötü bişey olur mu çok korkuyorum ilk çocuğum yanımızda büyüğümüz de yok 🥺
Beybiik Kubra-e27 insaallah çözümünü bulursunuz benim kızımda 3 aylıkken kabiz oldu bir çok mama değiştirmeme rağmen geçmedi şu an 3 yaşına girdi oldu hala aynı ve çok zor bizim içinde onun icinde
glycnkrt Kubra-e27 çocuk doktoru 10 güne kadar kabızlık normal demişti. ama siz bi çocuk doktoruna gösterin o yardımcı olur. Allah şifa versin korkma bişey olmaz inşallah
Beybiik Kubra-e27 bizimki sürdü canım gastroentoloji de şu an gözetim altında kontrollerini aylik yaptiriyoruz
Kubra-e27 Mlsaa99 evet zeytinyağıyla yapacağım inşallah poposunda biraz pişik var yakmaz bişey olmaz değil mi
Kubra-e27 Mlsaa99 sürüyorum ama geçirmedi doktor hametan vermişti o da daha kötü yaptı valla napcağımı şaşırdım artık 😢
Mlsaa99 Kubra-e27 uzuldum valla allah yardimcin olsun bezinden yada ıslak mendilinden oluyorsa degistir bari yada pamukla temizle islak mendil kullanma benden daha iyi biliyorsundur ama bende bunlari anca soylebilirim sana