Cihangir_ Şuan 36+ bebegın kilosun 3500 suyuda fazlaymış 37+6 doğum tarihini aldım. ama çok baskı ve rahimde agrı hissediyorum hareket ettikçe nefes alamıyorum neden acaba yaşayan varmı???
atesnzm Cihangir_ benimde suyum fazla ve iri bir bebiş doktor fazla su nefes darlığı ve karında gerginlik yaratır demişti bana
Nezahatozen Bizde 37+1iz suyumuz fazla 3460dj en son ultroson da 40 hafta gözüküyor yürüdüğümde top gibi kalıyor karnım geriliyor ama alıştık artık biz pazartesi kavuşuyoruz kızımla suni sancıyla
Cihangir_ Nezahatozen yazdıklarınızın aynılarını yaşıyorum ve çok zorlanıyorum ilk bebegımde 3400 doğdu çok rahat gezıyordum onda böyle şeyler yaşamadım korkuyorum çok sızlama oluyor vajınada yururkeen oturamıyorum bıle bide basur olmuşum 😞
Nezahatozen Baskı bel agrısı karın agrısı yasarsın demişti bende nefes darlığı değilse çarpıntı oluyor bu aralar
Nezahatozen Cihangir_ bende iki yürümeye baslıyım hemen top gibi kalıyor semsert sanki birsey olmuscasına basur faslı sıkıntı olmus ya nasıl olucak dogumda ya
Cihangir_ Nezahatozen sezeryan günüme 11 günüm kaldı doğuma geçmez bırde ilk defa yasıyoruö nasıl geçer ne ıyı gelır bılmıyorum doktora yonlendırdı kdın doğum bu şekılde gıdıp popomu açamam napcam bılmıyorum
Cihangir_ Nezahatozen 1 ıncı hamileliğim sezeryan bunuda sezeryan istedım zaten bebekte ters baskı yaptığı ıcın basur olmuşum 😅 inş doğuma hafıfler
atesnzm Cihangir_ bende de durup dururken basur oldu ilk defa geçmiyorda doktoruma söylemem gerekir mi bu durumu
Cihangir_ atesnzm evet şöyle belkı krem fıtıl verebılır benm doktorum genel cerrahıne yönlendirdi gıdecegım bakalm doğumdan önce