Kızlar dün birden belimin sağ tarafına bir ağrı saplandı ve beni felç ettti desem yeridir. İnanılmaz bir ağrıydı ilkin ne oldugunu çözemedim hastaneye kadın doğum doktoruma gidince bebek ve erken doğum ile ilgili bişiy olmadığını söyledi ultrasona yönlerdirdi beni ordan üroloji doktoruna o şekilde sağ böbreğimde genişleme ve su toplandığını söyledi fazla genişleme var ise katater takıcaz dediler öncesinde ilaç tedavisine başladık umarım katatere gerek kalmaz bu durumu yaşayan gebeler var mı napmam gerekiyor şu anda hafif ağrısı var doktorum sağ tarafıma asla yatmamamı söyledi bol su içip ağrı kesiciler ile ilerlememi söyledi fakat bebek büyüdükçe daha kötü bir hal alıcak diye korkuyorum ağrılarım artar ise napicam bilmiyorum. 31 haftalık hamileyim bu arada int bazı yorumlara baktım takanlarda erken doğuma sebep olabiliyormuş taktırmaz isem böbreğim genişleyecegi için yine erken doğuma sebep olabilirmiş. Her iki seçenekte berbat aranızda bu durumu yaşayan tecrübeli hamileler varmıdır işime yaracak bir kaç bilgi dahi olsa paylaşırsanız sevinirim.