mucizebs Anneler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? Devlet hastaneleri daha geç söylüyor diyorlar öyle mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum. Hala söylemedi. Siz kaç haftalıkken öğrendiniz ya da aylıkken?
seyma0661 mucizebs ben özelde 16+5 iken öğrendim. Dün devlet hastanesine gittim 19+1dik doktor ben sormadan cinsiyeti söyledi
Merveeildeniz Doktor 11. Haftada biz fal bakarız bu haftalarda kız gözüküyor dedi o gün bugündür hala kız :) 28. Haftamdayım:)
Gulcinipek Haftada söyledi dr kızın olacak diye daha erken değil mi dedim doğurunca görürsün dedi 😊 devlet hastanesinde hemdeee
Gulcinipek Fnur-14 Aslında doktorlar bebeğin gelişiminden vs anlıyorlarmış ama yanılmamak yanlış söylememek için bekliyorlarmış 😊 bizim ki iddialı bi şekilde söyledi ve tutturdu
Aselim34 mucizebs 19 haftalığım ne özel nede devlet henüz söylemedi göstermiyo diolar kapalı bacakları diolar yani devlet özel farketmıo bebeğin gösterip göstermemkle alakalı bence
Kocamanailem_ 14 haftalıkken devletteki doktorum erkeğe benzetti. 18 haftalıkken tekrar baktı ama göremedi. Bacaklarımı açmıyor dedi. 19+3 haftalığız henüz öğrenemedim