Rabiadk Kızlar 30. Haftadayım bebek hareketlerini kasıkta hissediyorum bu normal mi yani tam bikini üçgenine tık tık yapıyor gibi tuhaf oldum
Meloxaa Rabiadk Benimde 30. Haftada falan öyleydi canım alta iniyordu bazen hareketlerini altta hissediyordum ama sonra yukarı çıkıyordu şu an 33. Haftadayım herhangi bir sorun olmadı arada sırada bazen oluyor öyle 😊
glycnkrt Rabiadk benimde aynı 29+5 teyim. üstüne üstlük vajina sol tarafı ağrıyor kemikler birbirine girer gibi oturarak eşofmanımı giyebiliyorum ayakta durmakta zorluk çekiyorum bunlarıda yaşıyor musun acaba? valla çıldırcam artık
Rabiadk glycnkrt vajinamda ağrı yok ama benim de son bir haftadır müthiş kalça ağrım var bacağım çekiliyor sanki topallıyorum resmen
Pera-k Rabiadk bende sorduğumda ayaklarını oraya vuruyor demişti sorun olacak bir şey değil ama en rahatsız olduğum şey sanırım 😁
Aurorares Rabiadk 29+4 teyiz 2gündür aynı durumdayım nefes alamıyorum semsert oluyor aşağıda tam o üçgen kasık yerlerinde ellerimi artık ayagımı hareket ediyor çıldırıcam artık tam yukarı çıkmadı gitti
Rabiadk Aurorares 32.haftadayız hâlâ arada oluyor ama ilk hissettiğim günkü gibi zorlayıcı değil yani geçiyormuş deneyimlerim 🫶🏻❤️
Aurorares Rabiadk benim bir de plesentası rahim ağzına yakındı ona bağlıyordum hep ama sanırım durum normal sizde var mıydı öyle bir şey