Ayseenurrdefne Yarın sabah kızımı görmeye gideceğim 38de kanala inmemişti bakalım inmiş mi heyecanlıyıımmm😂🩷
Melikekrky Ayseenurrdefne çatı muaynesı yaptı mı doktorunuz bende 38+2 yım perşembe günü gıdecegım ama başı kasıklarında dedı doktor en son çok asagıda demıstı acaba çatı muaynesıne gerek olurmu
Ayseenurrdefne Melikekrky hayır çatı muayenesi yapmadı hiç çatı muayenesi hakkında birşeyde söylemedi
b_u_s_r_a_61 Melikekrky 39+2 deyim kasıklarım ve belimde benim de düzensiz ağrılarım var doğum belirtisi mi acaba
Ayseenurrdefne Melikekrky kasıklarımda ve vajianamda batma hissetmeye başladım son 2 saattir onun haricinde bi ağrım felan yok
Esma_nur34 b_u_s_r_a_61 doğdu mu bebişiniz bende 38+5 bekliyorum kasıkta ve belde ara ara ağrım oluyor ama düzensiz
Melikekrky b_u_s_r_a_61 perşembe günü randevum var sabah gecen hafta nst sancı çıkmamıştı bu sefer çıkar mı bılmıyorum suan gitmek de ıstemıyorum strese gırerım hastanede diye
b_u_s_r_a_61 Melikekrky hiç ihmal etme derim bebişlerimiz bir şekilde gelicekler kendini rahat bırak bu arada seninde mi 39+2
Duygu420 Merhaba kızlar birşey soracağım ben test yaptım pozitif çıktı 14 ekimde kan verdim beta hcg 34 çıktı 20 ekimde tekrar verdim 318 çıktı sizce sağlıklı mı ilerliyor cevaplar mısınız erken diye kadın doğumada gitmedim😍
Melikekrky b_u_s_r_a_61 belim de var ufak sancılar ama devamlı sürüyor 20 dk dır ağrıyor çok sıddetlı değil
b_u_s_r_a_61 Melikekrky benim de vajinam da agrı var çatı muanesi oldum bugün ondan mıdır nedir anlamadım git bakalım sana ne dicekler
Ayseenurrdefne Melikekrky ben geçen hafta bel ve sırt ağrısını yaklaşık 2 saat çektim doğurcam sandım ama sıcak duştan sonra geçti
Melikekrky Ayseenurrdefne bende aynı oldum gece uyudum şimdi gecmıs galıba yalancı sancılar belkı perşembe günü sancım varsa nst de çıkar